Kemp. Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Ne mogu da formulisem pitanje na pravi nacin, uglavnom ono sto mi treba je sledece: Da li postoji program( ili sta vec) koji moze da fejkuje lokaciju mobilnog telefona, tj da moj sadasnji telefon primi poruku kao da se nalazi u USA, konkretno? Ili neka varijanta online primanja smsa, ili sta god... Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Постоји сигурно :) Обрати се БИА :) или некој другој државно безбедносној агенцији :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 ahahah treba mu da verifikuje neki nalog kao us resident a traže mu da da US broj telefona :D Nađi nekog ko je u US da primi poruku umesto tebe Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted November 3, 2012 Author Report Share Posted November 3, 2012 Ma registrovao sam diablo na us i vezujem sa pejpalom. ovo par likova sto znam svima je telefon zauzet vec, tj povezan. Jedino burazera da iscimam, on je od nedavno tamo, samo dal uopste ima telefon nemam predstavu ;s Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Pa nek kupi prvi prepaid karticu na prvom kiosku i nek zajmi od nekoga telefon na 15 minuta :D Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 (edited) 425 628 xxxx ovo je moj broj u US koji istice za par dana, mozes na njega da posaljes edit: izbrisan broj Edited November 3, 2012 by trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted November 3, 2012 Author Report Share Posted November 3, 2012 Ne vredi, sad sam skontao da pri postavljanju aukcije na pejpal, preko diabla, nekad posalju kod i traze konfirmaciju, tako da bi mi trebao broj koji mogu da koristim, tj da mi je dostupan stalno. Al kolko sam se raspitao, takav software ne postoji... Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 http://support.google.com/voice/bin/answer.py?hl=en&answer=168516 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted November 3, 2012 Author Report Share Posted November 3, 2012 Glup sam, nisam siguran da sam skapirao kako ovo funkcionise. Skines aplikaciju za android, pokrenes, i jel dobijas novi google voice broj ili ti stizu na isti broj od ranije? Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 brate ti bas hoces sve na tacni?nisi glup samo te mrzi da citas redom. ADD syndrome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts