Jump to content

20% popusta uz prijavu za GF


Glly

Recommended Posts

Ukoliko želite da prijavite svoju ekipu u Counter-Strike Global Offensive za predstojeći Gaming Festival, E-Frag u saradnji sa KGB igraonicom nudi vam savršenu mogućnost. Naime, prijavljivanjem preko naše organizacije za takmičenje u novom naslovu kompanije Valve na Gaming Festivalu ostvarujete 20% na kupovinu vremena u igraonici KGB – zauvek. Ne nedelju dana, ne mesec dana, već zauvek.

Sve što je potrebno je da prijavite vašu ekipu na sajtu Gaming Festivala, a to možete učiniti OVDE . Nakon što ste poslali organizatorima potrebne podatke i uplatili učešće (4000 dinara), neophodno je da se javite nama u inbox naše Facebook stranice, i ostavite nam sledeće podatke (iste kao i prilikom prijave za Gaming Festival):

1. Ime Vaše ekipe

2. Ime, prezime i nickname svih pet igrača

Sve što se tiče učešća, uplate ili nečega drugog vezano za Gaming Festival možete pronaći na sajtuwww.evovps.com/festival . Podsećamo, učešćem na Gaming Festivalu preko naše organizacije cela ekipa (svih pet igrača) dobija doživotni popust 20% na vreme u igraonici KGB na Vukovom spomeniku.

Gaming Festival je na programu 17. i 18. novembra u Domu omladine u Beogradu.

kgb-hq.png

KGB Playground je jedina igraonica u Srbiji u kojoj je moguće igrati CS:GO na 300 FPS. Sa osveženim i potpuno novim računarima, profesionalnom uslugom i vrhunskim performansama postavila je standarde u državi, te važi za simbol najboljeg interneta i kvaliteta već duži niz godina.

Uplate i prijave za Gaming Festival su moguće do 13. novembra, a do istog datuma je moguće javiti se našoj organizaciji kako bi ostvarili doživotni popust u igraonici KGB.

E-FRAG.NET

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...