noiser_ Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 valjda je ok sto sam ovde postavio temu. Dakle zanima me, posto mi gugl ne pomaze, zna li neko da li se negde u bg-u prodaju filmski ili umetnicki filmski posteri, ili mozda nekoga ko ih prodaje, hvala unapred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 vidiš, to je fer pitanje. Nešto nisam viđao skorije to po bg madan isam ni imao razloga. Možeš da čekiraš Kupindo i Limundo, ali realno imaš po netu strane sajtove koji se bave tim. E sad, ne znam koje su cene tačno ali od 10 do 25 dolara, a treba računati i šiping. Takođe, uvek možeš da zvrcneš distributera određenog filma ako se pojavi kod nas ili čak da pitaš recimo u Žapcu. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted October 17, 2012 Author Report Share Posted October 17, 2012 pogledacu, hvala na odgovoru! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts