Silencer Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 Ekipa sajta Blizzard.rs vas poziva da učestvujete na predstojećem “Swarm the beta” Starcraft 2: Wings of Liberty turniru. Svi učesnici koji se na dan turnira budu pojavili online i odigrali svoje mečeve dobiće ključ za aktuelno Starcraft 2: Heart of the Swarm beta testiranje. Turnir je otvoren za sve igrače sa prostora bivše Jugoslavije (Srbija, Hrvatska, Bosna, Crna Gora, Makedonija, Slovenija) i biće klasičnog BO3 kup karaktera. Broj učesnika je ograničen na 64. “Swarm the beta” turnir će se održati 3.11.2012 sa početkom u 16h. Prijave za turnir će se primati sve do 1.11.2012. NAPOMENA: Igrači koji već poseduju Starcraft 2: Heart of the Swarm beta ključ, neće moći da dobiju još jedan ključ. Da bi ostvaro pravo na Starcraft 2: Heart of the Swarm beta ključ igrač mora da na dan turnira bude online i odigra svoj meč.Ukoliko meč ne bude odigran, igrač koji se nije pojavio neće dobiti beta ključ.U prijavi za turnir potrebno je uneti tačne podatke, jer se podaci šalju Blizzardu koji će potom flaggovati vaš Battle.net Account.Battle.net Account = E-mail adresa Vašeg battle.net naloga Ako već imate betu prijavite se da pravimo gužvu :) Link ka prijavi mozete naci ovde: http://www.starcraft.rs/swarm-the-beta-tournament/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted October 23, 2012 Author Report Share Posted October 23, 2012 Update: Azurirana je Lista igraca, koju mozete videti na http://www.starcraft.rs/swarm-the-beta-tournament/ Lista se azurira jednom Dnevno. Da dodam jos, cim se turnir zavrsi istog momenta, dobijate Beta Access! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Dva puta si upisao Dracoolu na toj listi, oslobodi taj jedan slot i ubaci me :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted October 26, 2012 Author Report Share Posted October 26, 2012 Ma ima jos jedan :) danas cu da azuriram, a ti ako hoces posalji mi PP Ime i prezime Battle.net account Nickname I rasu / Random Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Da li postoji mogucnost da se proshiri lista? Tek sam sad video, a bash bi mi dobro doshao key :) Ako nishta, da me ubacish u sluchaju da se neko ne pojavi, ali tako neshto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 Ako je tako ubaci ga umesto mene posto ja vec imam key. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 Ako je tako ubaci ga umesto mene posto ja vec imam key. Thanks! @Silencer: PM-ovao sam ti podatke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted October 27, 2012 Author Report Share Posted October 27, 2012 Sta vi meni radite :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 ;) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 Sry shto smaram, ali nema me na spisku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 Da jer mene jos nije izbacio, PMovao sam ga ja vec, do turnira ce biti. Dobih ja jos jedan key ololo :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted October 28, 2012 Author Report Share Posted October 28, 2012 Sharky rezervisano ti je mesto umesto Zeroka, ne sekiraj se :) Trenutno radim neku video montazu etc, pa nisam u situaciji da otvorim editor na sajtu :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 Da jer mene jos nije izbacio, PMovao sam ga ja vec, do turnira ce biti. Dobih ja jos jedan key ololo :) Ma do jaja shto si na spisku sa 18. accountom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 Bolje mi se ne suprotstavljaj inace povlacim ponudu za ufur na tur Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spery Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 Sto me nema na spisu? Bio se prijavio jos pre nedelju dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted October 29, 2012 Author Report Share Posted October 29, 2012 Sto me nema na spisu? Bio se prijavio jos pre nedelju dana. Nickname ? Ili daj nesto da vidim da nadjem u bazi ako si se prijavio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spery Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 imas info na pm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted October 30, 2012 Author Report Share Posted October 30, 2012 Ukoliko niste stigli da se prijavite imate novu formu za backup igrace ukoliko neko ispali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 Silenceru, baci oko na PM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted November 1, 2012 Author Report Share Posted November 1, 2012 Obaveštavamo vas da su od danas u 20:00 časova prijave za Swarm the Beta turnir zatvorene. Ovom prilikom želimo da izrazimo veliko zadovoljstvo zato što je broj prijavljenih učesnika prevazišao naša prvobitna očekivanja. Zbog velikog broja prijavljnih rešili smo da izađemo u susret igračima koji su se prijavili ali nisu uspeli da se nađu na listi učesnika. Stoga, pozivamo sve prijavljene igrače da se na dan početka turnira 3.11.2011 u 16h nađu u kanalu “Swarm the Beta”. Ukoliko se neko od igača sa liste ne bude pojavio na dan turnira, mesto će biti ustupljeno prvom igraču koj se nalazi ispod crte. Kako ne bi postojale špekulacije oko toga ko se kad prijavio, ispod možete da pročitate hronološki poređanu listu imena igrača koji se prijavili a nalaze se ispod crte:DjoDzosperyoptrupaGeminiUSISAVACHphobyHighArTKrunaAIAssassinRadulSlyKleta Još jednom želimo da vam se zahvalimo na više nego dobrom odzivu i jedva čekamo da se družimo u subotu na Battle.net-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Do jaja ovaj HOTS, samo laguje zlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts