manager Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 hm... kako niko nije do sada gib picz sestre! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted October 16, 2012 Author Report Share Posted October 16, 2012 lol kacena je jednom na slikama forumasa jer se aktivno druzi sa dvojicom istih "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Duboko si izvinjvam za neistinu koju sam izneo, molim vas nemojte na rur lomachu da me bacate. Evo ispravljam se: "kada sam je kupovao u julu dolar je bio 98.04 din" Totalno je nebitno za celu pricu. Rekao sam zasto je cena ta i to je moja stvar. A trollovanje oglasa nimalo nije zanimljivo @gruja Isicmacu sestru da mi da mere majice pa cu ti javiti za koji dan tnx bro gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pittsburgh Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 (edited) Ako je Gruji prevelika ja bih je uzeo... Edited October 18, 2012 by Pittsburgh Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 bi ti, ali neces, jer ide meni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted October 20, 2012 Author Report Share Posted October 20, 2012 rekao sam sestri da je izmeri, sad cekam povratnu informaciju "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 aj joj reci da pozuri, da moze gruja da shvati da mu je velika, posto sam ja vcrs verovatno u ns-u pa da je pokupim usput :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 pa ako ideš u NS, svakako pokupi majicu i ostavi pare, pa onda sa grujom možeš i u beogradu da vidiš kome ide :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 ako je pokupim necu necu vise znati ko je gruja al dobar predlog, ne bi mi palo na pamet nikad :D daj sestrin broj moyo :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 Хехе пази само шуки је много леп :) Свашта може да се деси ако му даш број од сестре :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 Ne može da joj se desi ništa ružno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 Shuki,da li prolazis kroz Indjiju veceras ? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post VELIKI KURAC Posted October 20, 2012 Popular Post Report Share Posted October 20, 2012 (edited) ... Edited November 24, 2021 by VELIKI KURAC 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted October 22, 2012 Author Report Share Posted October 22, 2012 (edited) Upravo sam obavesten da ce drug togFu da prosledi majicu gruji, e sad ako mu je mala onda je Shuki sledeci na listi ali ne znam kako ce mu biti dostavljena Edited October 22, 2012 by moyo "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 pa ja sljakatorim u Bgu,nije nikakav problem. OPA TOGFU,IDEMO BRE! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 ja odustajem, jerbo sam sprco sve pare xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts