cyBhoneR Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 Pozz ljudi treba mi mala pomoc.Naleteo sam na nekog lika koji mi je u igri ponudio Game Card za 20 000 golda, Dogovorili smo se da mu dam 5k odmah i 15k kad prodje kljuc. Kad sam mu dao 5k on se iskljucio sa skypa i mene stavio na ignore. E sad,zanima me da li bi ja takodje dobio ban kada bih ga reportovao? Sta mi savetujete da radim? Mislim 5k nije puno golda al opet nije ih lako ni zaraditi. Pozz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 Najbolje je da zaboravis.GC se prodaje za pare ne za gold,tako da te Blizzard moze zajebavati oko toga.A jos ako igras preko rafa,mogu sve da ti skinu,cak i da zamrznu acc i traze da platis sve sto si igrao preko rafa. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 Ne verujem da bi ti GM izasao u susret. Da ga lazes da je item trade neki pa za kes nemas dokaza, niti imas chat u igri koji bi oni mogli da pogledaju. Mogu samo da vide trade od 5k golda. Jedino da lazes da si igrao u igraonici, pa da se neko logovo na tvoj nalog i da je trade samo 5k golda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odeon Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 ja prodajem Game Card 60 days za wow gold .. ali cena je od 65k gold ( manje vise ,zavisi koj server je u pitanju ) http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234926121 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 Mozes ga prijavti al se neces leba najesti od toga. Nema nikakvih dokaza i nicega. Necete banovati ali jednostavno si outplayed i nema poente da pises tiket jer necesh dobiti 5k nazad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 Ko da se zalis policiji da ti je diler uzeo pare a nije dao drogu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts