konfuzni Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 (edited) Ovako uzeo sam danas telefon od drugara 2g ne znam koja verzija softwera je bila na njemu , kada sam ga konektovao na itunes preko kompa trazio mi je da updejtujem na zadnju verziju 3.1.3 to sam i uradio, posle toga se ispostavilo da sam lockovao fon da ne moze na nasoj kartici da bude. Uspeo sam da jailbrejkujem i unlockujem fon preko redsnowa i video da je updejtovana verzija na 3.1.3 ali mi je nestao wifi , jel je imao neko problema sa ovim? pokusao sam restore i tako jedno par puta ali i dalje nista jos i reset network settings ali dzabe , telefon odlicno radi samo nemam wifi sto mi najvise i treba realno. Hvala unapred! Edited September 20, 2012 by CONFY Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Probaj da ugasis telefon (izvadis bateriju ) i ostavis ga tako nekoliko minuta i da onda ga upali. 1 1 Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Nek se nasisa doticni koji mi je dao minus. Sem zezanja za vadjenje baterije, bio sam vrlo ozbiljan jer se i meni desilo da mi se jednostavno "ugasio" wireless sam od sebe. Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 hoce to da se desava na 2g..... cekiraj iphone srbija forum, mislim da imas negde bas topic oko tog wifi problema i kako se resava, ne bi trebalo da bude komplikovano... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted September 28, 2012 Author Report Share Posted September 28, 2012 Hvala na reply-u ali verovatno je otisao cip na ploci usled zagrevanja iste. Pritom baterija mi se trosi nenormalno brzo ako traje i sat vrm ubi me. Moram sve da menjam a sad pitanje je dal da dajem pare za popravku tog djubreta ili da jednostavno ga ostavim ovakvog Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 to sa trosenjem baterije moze vrlo lako da bude i softverski, proveri onaj forum i obavezno spucaj ceo OS i stavi neki friski pa onda vidi... Takodje, posto je stariji model, nije iskljuceno da je baterija jednostavno izarchena vec, ne znam posto su nove.... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted September 28, 2012 Author Report Share Posted September 28, 2012 Taj problem sa wire i baterijom se desava usled jailbrejkovanja telefona i onda se tako zabaguje taj njegov baseband tacnije (modem firmware) koji ne moze da se vrati u normalu i onda se ploca zagreva vise nego sto treba kao i celi telefon zbog koga se trosi baterija , tako sam bar procitao na forumima , jedino da se menja ploca :) Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts