99Dre Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 jel to znaci da ce biti wcg quali kod nas ? nesto sumnjam ali ako imate neki info bacite. ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TzarBG Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 SVI NA BGFEST Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 P.S. Andre preterano seres! <3 !support Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stevan Sremac Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 Ne razumem zasto ne pozovete nasu bracu Hrvate da rese to posto su oni rasniji od nas brace Srbenda! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 Al' evo da uozbiljimo prilicno neozbiljnu temu :) Po meni nema poente da iko tu organizuje ista, koliko vidim nema jednog pristojnog dota tima iz Srbije koji igra makar duze od 2-3 meseca zajedno da je nesto postigao. Ako mislite da gogi treba da skupi 4 igraca i da sabija po svetu, pogledajte na cemu se prelamaju mechevi trenutno, iskljucivo na vezbanju i uvezbavanju taktike, tim fajtova itd. Ako ti skupis 5 igraca najboljih iz srbije, pobedices kog oces u srbiji, ali nakon toga osim eventualnog puta negde van zemlje ti igraci nece nista postici, osim ogromnom kolicinom vezbanja, sto mislim da kad skupis 5 da kazes najboljih igraca iz srbije nece moci da ispune toliko vremena potrebno, ne zato sto nece, nego su svi 23+ godina i kad pokusas 10 puta i ne uspes sto bi se dalje cimao oko toga? Ako ti se to ne svidja, pa lepo napravi tim za koji smatras da ima mozda potencijala, vezbajte godinu dana, ako imate vremena i strpljenja pa pobedi gogi +4 ili koju god ekipu koja je trenutno najbolja. A za top 5 u Srbiji, nemojte biti smesni svako ce uvek imati nesto protiv i uvek se nekom nece svideti zasto igra ovaj ili onaj. Svaki put je tako. Nacin biranja ne zavisi samo od prijateljstva ili ko zna cega sto spominje neko gore vec samo od toga ko je u kakvoj formi u trenutku i koliko se u sustini nametnuo nekom, ponasanja tokom igre, razmisljanja, a veruj mi nikome nije nikad bilo u interesu da dovede ortaka da bi on tu bio, a nista ne bi radio. P.S. Hrvati nisu rasniji nego je Viktor NOOB! (nikad ti necu oprostiti) <3 1 Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 KO TE PROZIVA USTA TE JEBEM hahahaha vec si zaboravio na dce nations picko jedna mala ? nemoj da vadim sekiru iz obor da ti je nabijem u to tvoje dupe :D poz severu od juga o/ <3 btw andre ocajan si stfu ?????? viktor za kapitena reprezentacije kao i uvek naravno.Najbolji,Najlepsi,NajSKILOVANIJI i naravno najomrazeniji covek u istoriji igrice koji je imao muda da kaze doktoru "dobar si bio nisam ovo ocekivao od tebe" ahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 Nisam prozivan, nego prozvan <3 Dce su se prijavljivale ekipe i bilo je 3 slota za srpske ekipe, koje je 1mp0s seedovao :) Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 SVI NA BGFEST Cuo sam da se chivava vratio i da poslednja 3 dana nije igrao vidljivog heroja. Can someone confirm ? Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 btw andre ocajan si stfu ?????? :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 once troll spammer always troll spammer. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stevan Sremac Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 P.S. Hrvati nisu rasniji nego je Viktor NOOB! (nikad ti necu oprostiti) <3 Jel ti ovime hoces da iskazes svoju mrznju prema nasoj braci??????? A i naravno nikad se ne zna kakvih igraca ima po ovim selima gde je tesko zaviriti....Ko se jos danas penje na kopaonik da bi nasao pro dotera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOXIBRE Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 @andre ma sprdam te covece nebitna spika skroz kad svi znaju da sam najaci :D p.s.nemoj tamo u medaku da okrenem par brojeva da ti naprave detaljni pretres rektalnog trapa :DDD <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 tri tacke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 moj brat dobio invite za eswc :D TOXI LETS GO ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROTOZZQ Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Ее људи, кад би ви знали само колико анонимуса у Србији данас цепа доту. Јебе, не вади! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Solo mid: ladnodzabe Hardlane/solo: Vitjsa Hard carry/tripple: ortatji Support: krelac Support/wood: mendzhi pff fali vam ra1n_ ! za dual lane sa ortatji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CkoMi Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 jos jos :D [jupi] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stevan Sremac Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 (edited) Neka se napravi imba srpski turnir da se sazna koji igraci ce biti najvece Srbende i brace Kroati!!!!!! Edited September 27, 2012 by Stevan Sremac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Jel se drogiras ti brate? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stevan Sremac Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Moji su mi uvek pricali da droga nije zdrava tako da je nikada nisam ni probao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 KO TE PROZIVA USTA TE JEBEM Od kada ovo nisam cuo i koliko mi je ovo falilo od ovog coveka , hahahahaha Btw, BUKTOP for president! Verni pastiru spasioce spasi jos jednom svoju drzavu, podari joj reprezentaciju i opravdaj boje nase zastave ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 da dodam samo,ALI MOLIM TE,MOLIM TE!!! N E M O J D A I G R A S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranGagic Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Zdravo svima.Kada je vec rec o reprezentaciji Srbije,ja znam jednog veoma kvalitetnog igraca koji je nepoznat svima vama,njegov nick je ''2hard4enemy'' on je iz Bajine Baste ima 20 god .. On ima neverovatan osecaj za igru,za kill,odlican timski igrac. ..mislim da bi on dobro dosao nasoj reprezentaciji. ,http://www.dotalicious-gaming.com/?action=dota;area=rank rank:10 i osvojio je turnir 1v1 http://www.dotalicious-gaming.com/?action=dota;area=tournament&tnid=31 postavljam ovo umesto njega,jer je on lenj. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TzarBG Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 (edited) Ovde se prica o Doti 2, mada je to za svaku pohvalu, a i svi znaju da reprezentaciju Srbije treba da cini ova ekipa: 1. Civava 2. Chiuahua 3. Chivavazord 4. chi 5. Stefan Gajic Edited October 12, 2012 by Tzar' 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranGagic Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 (edited) znam,ali on igra jednako dobro dota 2 , samo sto mu je los komp pa ne moze da igra trenutno ... Jel mozemo mi nekako da igramo cw vs g0g1-a i ekipe ali dotu,posto nemamo svi dobre kompove ? sastav: 2hard4enemy (Nemanja Jovanovic) Texon ( Goran Gagic) bukagije ( Dejan Petrovic) mandaa ( Milen Mandic ) Conan ( Bojan Barlov ) Edited October 12, 2012 by GoranGagic 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts