the boss Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Zeleo bih da prodam account pre izlaska pande imam 5x 85ih karaktera.(4x Sylvanas (A) i jedan hordas na dunemaulu. Holy pala ima mnogo stvari titula i mountova 10k achivmenta i preko 100 i nesto mountova tipa(azure drake,rivender's Deathcharger itd..) Warlock 85 Deathknight 85 Rouge 85 Deathknight (horde Dunemaul) ovog sam samo izlvlovao i nisam igrao mnogo na njemu nista posebno nije girovan.. imam i neke bankare na sylvanasu sa visokim lvl guildama..(naravno ja sam guild master) Na accountu moze da se vrsi raf.. account bih prodao za 40eura....vredi vise bar za 100 evra ali mi pare trebaju i panda izlazi a ja necu da igram pandariu a necu da mi propadne account niti ulozene vreme i trud... za vise informacija ili armory linkove mi se javite na pp ili na telefon 063 374 325(mozete da zovete ili da saljete poruke u bilo koje doba dana..) Razmenu bih izvrsio samo uzivo tako obe strane ne mogu biti prevarene... Zivim u beogradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts