Jump to content

Drugovi pomozite


Pesma-mrtve-dece

Recommended Posts

Uglavnom..... steam mi je kreshovao, morao sam da reinstaliram, i kad sam to uradio.. Steam Guard kaze da se logujem s drugog kompa (sto nije tacno), i pise da su mi poslali Special Code na mejl.

Poenta je sto mi je mejl registrovan sa stimom @sbb.co.yu .... koji se u nekom trenutku promenio na @sbb.rs ... a sbb mejl sistem se raspada i nikada mi ne stizu mejlovi koji se salju na moju adresu a da su @sbb.co.yu.. a pola puta ne stizu cak ni kad se salju na pravu @sbb.rs.

Pisao sam supportu, ali oni su ultra spori kolko vidim, i iskreno me mrzi da se backem s time (na steamu sam osim dote2 imao i kupljeni CS 1.6 pre sto godina za koji nemam proof of purchase posto mi je kreditna kartica istekla odavno i nemam broj.

Tako da.. ako neko ima dota2 key, bio bih zahvalan.

Get smart or die dumb!

Link to comment
Share on other sites

Probaj sistem restore - pa

just donwload this:

https://rapidshare.com/files/2038031673/steamfix.reg

Then execute it....after that open your regedit then go to HKEY_CURRENT_USERSoftwareValveSteamActiveProce and put your game path in SteamClientDll and in SteamClientDll64...

make sure u kill the process with crt+alt+del...

sorry for my bad english =PP hope it works for u =P

guys, using that registry edit situation finally worked for me. it didn't at first but now it has. you have to make sure you find your own steam install directory and then type it with "steamclient.dll" and "steamclient64.dll"(both without quotes) after the steam part of your directory path.

Dvojici drugara juce zabo steam ovo su uradili i nisu morali nikakav reinstal koliko sam skontao. A system restore cisto da bi ti steam prepoznao "stari" komp , ako razumes...

^.^

Link to comment
Share on other sites

System restore ne mogu da radim trenutno, imam gomilu nekih stvari vezanih za posao, necu da rizikujem da sjebem nesto.

A steam guard... da li mi verujes da ja nisam znao da to postoji do ovog trenutka kad se desilo ovo? Steam sam koristio normalno uvek, ne preterano chesto, ali s vremena na vreme, nikad mi nije iskakao steam guard niti sam znao da postoji... da jesam, verovatno bih ga iskljucio lol.

Get smart or die dumb!

Link to comment
Share on other sites

Ako si menjao bilo kakav hardver ili provajdera tj. internet (ili ceo komp), moraš da verifikuješ nalog kodom koji ti stiže na mail. Meni su realno uvek odgovorili posle 3-4 dana max iz tehničke podrške na steamu, možda je pametnije da cimaš SBB i njih pitaš da ti prosleđuju mejlove. Plus - kako si kontaktirao tehničku podršku tamo? Jel preko https://support.steampowered.com/ , ako nisi tako, nećeš ni dobiti odgovor.

Kada to središ onda - https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=3176-RTKC-3810

Steam Guard stoji automatski uključen i ako nemaš bojazni oko naloga i krađe istog, možeš ga ugasiti.

PS: za ostale kojima krešuje Steam i slično, čekirajte - https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4020-ALZM-5519

pljk!

Link to comment
Share on other sites

Evo, odgovorili su.. i to standardnim odgovorim "We need proof of purchase".... ja sam napisao u svom uvodnom tiketu da nemam nikakav proof of purchase, zato sto imam CS i Dotu2 na steamu i nista drugo... CS sam kupio tom karticom koju nemam vise, posto je istekla pre XYZ godina. Napisao sam im sve podatke vezane za karticu, ime prezime, tip kartice, billing adresu itd.... osim poslednje 4 cifre broja posto to ne znam i ne secam se.

Rekao sam im da sve informacije sto ja imam, imaju i oni sad, i ako ne mogu da mi srede to, da mi kazu da je nemoguce da mogu da nikad vise ne kupim ni jednu steam igru u zivotu.

Get smart or die dumb!

Link to comment
Share on other sites

Opala.. uspeo sam na kraju da ih iscimam ... i sredjeno je sve.

Posle jedno 5 mejlova njihovih tipa "Procedura je takva i takva, uradite to i to" .. bukvalno kopi pejstovanih iz njihovih FAQ-ova.... neko je verovatno procitao sve sto ja kucam i resio da se pozabavi problemom od 2 minuta. Tako da... ponovo imam accout.. MIDEMO! o/

ps. Hvala Vuduu drugu precaru na pozajmici njeogovog steam accounta... ako je neko bio flejmovan da je imbecil poslednjih dana s njeogovog akaunta, znajte da sam bio ja.

poe

Get smart or die dumb!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...