Mitch Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 pozdrav drugari.. obicno nemam razloga da pisem ovde, ali iz nemoci ili neznanja, moram da vam se obratim :) naime, burazer je uzeo moje zvucnike da nosi na more a ostavio mi svoje glomazne, ''profi'' zvucnike sa subvuferom i jos 5 razilicitih kablova. posto nikad ranije nisam takve povezivao na komp, izgleda da sam ih zajebo negde i zvuka vise nemam. pokusao sam reinstall realtek drivera, bios, google, pokusao da ubacim kabl u svaki dzek posebno, ali zvuka vise nemam. ajde sto ih nemam sa tim njegovim zvucnicima, nego ni sa sluskama koje su uvek radile na ovom kompu. u device manageru stoji da je sve ok, bez ikakvih gresaka i sad sam jednostavno nemocan i mnogo nervozan, jer ne mogu da nadjem soluciju :) ono sto mene zanima, jel moguce da sam sjebao nekako tu integrisanu zvucnu kartu prilikom povezivanja tih zvucnika, jer su zvucnici bukvalno zujali u nekim istrpovanim melodijama i posle toga nista nisam cuo.. mozda zvuci smesno, ali prvi put mi se tako nesto desilo, pa vise nisam pametan. bilo koji savet je dobrodosao, a da nije reinstall realtek drivera, jer sam to vec probao :) windows je sedmica, 64bit a maticna je asus M5AP97 pro, ako nesto znaci.. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 (edited) instaliras team viewer i das vudyu da ti opravi :D ili da probas system restore.. jebem li ga Edited August 15, 2012 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 Iskljuci autodetekciju uređaja u realtekovom hd audio control panelu, manuelno postavi da je uređaj na prikljucku "stereo speakers" ili sta god Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 16, 2012 Author Report Share Posted August 16, 2012 probao sam i to bio... nista nije pomoglo. koja glupost. dodjem mi da izlomim celo kuciste kad se desi ovako nesto. :( Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 A jel imaš zvuk na sluškama? (kakvim god, zajmi) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts