grb1tj Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 jedan je dzoker->dzeko! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 :c Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 jbg :D celzi nikad lepsi fudbal nije igrao nije tacno, arsenal igra nekako.. sampionski :D :* Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 ziru car :D inace, west ham odbija da se bori za opstanak ove sezone. puca se na evropu!!!! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 21, 2012 Report Share Posted October 21, 2012 siti - arsenal svi znate da navijam za arsenal, ali brate, realno, zasluzili su da dobiju :) RELANO pera savrseno odigrao, kao i cela odbrana, kiks manonea i ono lol ispucavanje posle izjednacenja i to je to od gresaka, veliki napredak u odbrani, u odnosu na proslu sezonu, sto uliva neko poverenje. dosta dobrih sansi, pre svega zervinjo, ali nema veze, pokazali su da mogu da igraju sa najjacim ekipama, sto je za swe poxwale! licno, ja bih sutnuo volkota, koji hoce vecu platu i te pare ulozio u neko kvalitetno pojacanje. samo OLIVIJE da udje u formu, da se pronadje i da se vrati mali vilsir i osvajamo sve o/ al ozbiljno, mislim da ima nade za ovu ekipu, mozda ne ove sezone (lol sledeca sezona), ali igraju ljudi bas dobro, kazorla i podolski su se savrseno uklopili IDEMO BRE!!1 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted October 21, 2012 Report Share Posted October 21, 2012 koji hladan tus za ove arsenalove fanove :D dzeko car Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 ja sam i dalje sokiran drugim dzekovim golom, koja kontra jebote vba kao da je jurio gol za prolaz u LS, svih 10 ljudi u protivnickom kaznenom.. a dijamant ne prasta! mada mu klupa protiv ajaksa opet ne gine :) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 (edited) felix baumgartner Edited October 25, 2012 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 : )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))arshavin-laugh.avi Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 AHAHAHAHAHAAHAH JEBOTE Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 au jebo te, koje stanje mozga :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 umro sam kad se pojavio Poborsky Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Nekada su bili Evropski prvaci, a sada ih svako moze držati u šaci. Kupovi su bili naš zaštitni znak, jer tu je naš Liverpul uvek bio jak. Posle osmog kola dvanesti su oni, i ponovo neće biti šampioni. Neverica sad je kod nas navijača, i zato je pesma svakog vikenda sve jača. Najveći klub Engleske sad polako tone, ali bice dana, dočekaćemo šampione. Onaj ko ga voli iskreno i jako, ostaće uz njega i kad nije lako! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 xexexex Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 ali zasto jadni poborski hahahahah :) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Nekada su bili Evropski prvaci, a sada ih svako moze držati u šaci. Kupovi su bili naš zaštitni znak, jer tu je naš Liverpul uvek bio jak. Posle osmog kola dvanesti su oni, i ponovo neće biti šampioni. Neverica sad je kod nas navijača, i zato je pesma svakog vikenda sve jača. Najveći klub Engleske sad polako tone, ali bice dana, dočekaćemo šampione. Onaj ko ga voli iskreno i jako, ostaće uz njega i kad nije lako! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Uriniracemo mi u usta nevernim Tomama! (inb4 Toma_bre) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 downing dao gol protiv anzija :D jeste da je EL :)) ali opet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 nije valjda on jebote..i vidi, pritom dobar gol Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 da li je moguce da retardi prenose samo tenis JEBO IH TENIS I NOVAK DJOKOVIC U DUPE! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 e, sto si tako okrutan prema najvecem srpskom sportisti ikada? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 Sve pare na Manchester!:D 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 (edited) e samo da kazem prvo da nisam gledao arsenalovu tekmu sa noricom, ni pregled, nisam imao snage :c al arsenal osvaja, naravno :> ono juce je bilo mnogo bolje, iako je gol pao jedva (i iz ofsajda cini mi se), al bas je bila dominacija, autobus parkirao kvins park vratili se dzek vilsir o/ i bakari sanja o/ zervinjo se povredio i umesto njega usao maleni rus i sabio je tih 20ak minuta, vidi se da je zeljan fudbala, a ucestvovao je kod gola lepim centarsutom a onaj siti je toliko jadan, da sam bio primoran da prebacujem na arenu i gledam namestaljku zvezde! PAJMO Edited October 28, 2012 by alfy Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 Cujem Radamel Falkao ide u Lpool na zimu!? Salim se, ide u Celzi. Usralo me, he! http://sport.blic.rs...e-seli-u-London Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts