SpC Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 (edited) Треба ми нека футрола за овај телефон, има ли неко можда неку препоруку? :) Нашао сам ово, али нисам сигуран колико је то задовољавајуће пошто нисам никад' имао додира са тиме.. My link Свака сугестија је добродошла, с тим да капирам да за Нексуса немам толики избор футрола јер је закривљен.. Хвала унапред.. едит : И да, било би лепо да има нека силиконска провидна, шта знам.. Edited July 18, 2012 by Шоми илити SpC Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 Ugao Makedonske i Decanske,kada prodjes Dom omladine,predjes ulicu ides ka Domu vojske,desno...mala CRVENA radnja,imas veliki izbor silikonskih futrola i folija za ekran...99% sam siguran da ces tu naci. Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted July 19, 2012 Author Report Share Posted July 19, 2012 Био сам јуче тамо матори, само нисам стигао да напишем.. Хвала на помоћи, видећу са њима да ми наруче белу, пошто црних немају :( Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts