koh.milosh Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 Ako neko slucajno prodaje zvucnu 7.1 za siberije uzeo bih...PREDNOST BG Kontakt PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 Ne kaže se kratica nego skraćenica hhhhheaaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 imao sam ja zvucnu karticu,ali vidim da ti to nije potrebno nego kratica,sorry za off topic,poz gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koh.milosh Posted July 18, 2012 Author Report Share Posted July 18, 2012 imao sam ja zvucnu karticu,ali vidim da ti to nije potrebno nego kratica,sorry za off topic,poz Ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 koji nalet trolova! Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Ne kaže se kratica nego skraćenica hhhhheaaaaaa olololol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts