Jump to content

WTS WoW nalog HITNO HITNO

Astora

Recommended Posts

Topic..

Na prodaju Main character Rogue lvl 85 PvE ilvl 393 i PvP ilvl 399..Main spec Combat i Off spec Subt.

Na accountu se nalazi oko 5 k golda..

Od Profesija ima Mining 525 i Skinning 525..Takodje i Archeology oko 450-470

Dosta rare mountova/rare petova..Takodje dosta titula od kojih su :The Patient,Jenkins,Assistant Professor,Associate Professor,Starcaller,Twilight Vanquisher,The Kingslayer,The Light of Dawn,Destroyer's End ...

Ima dosta jos farmovanih stvari sa mininga i skinninga tako da mozete jos dosta para zaraditi,ja nemam vise vremena za igru.

Vreme na accountu je uplaceno do 27.08.2012

Account je LICNO moj ,nikad share,nikad nisam bio warned ,nikad banned..Totalno cist account...Jos oko 200 Shadowy Gems treba.

Takodje je First Aid 525

Takodje i Archeology oko 450-470

Na accountu se nalazi i lvl 85 Paladin ,nista posebno nema na njemu ...ilvl je oko 388 ali jako slabo igram na njemu..Ima conquest poena dovoljno da se nabaci oprema i valor poena takodje i honor i justice power za sta god vam treba..

Dajem uz account i kopiju licne karte..sav info naravno i sve sto bude trebalo uopste nije nikakav problem..

Link i ostalo na PM a u slucaju da ste zainteresovani 061/149-60-62

Cenim 50 eura zato sto mi je jako hitno i voleo bih da po toj ceni isti i prodam...Uopstalom posaljite mi vase ponude na PM ili nazovite ..Iz Indjije sam inace pa mogu doci bez problema u Novi Sad,Beograd itd..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...