Coyote Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 craftovacu ti jedan dobar AXE sa 6 properties :) feky drzim te za rec :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phobyy Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Da me jebe covek ne razumem ovu igru. Jebeno farmam ceo dan i dobijem SUCKETED DICK OF FAILURE...... Pocinjem da budem siguran da MF gear swap nema jebene veze sa dropom jer nekad dobijam i po 3 rare itema bez swapa. Da li je i kod vas losh drop ili ja ovo ustajem na pogresnoj nozi :D Realno ocistim Act III i to je neka jebena beda od itema i tako vec tri dana pogotovu od novog patcha a da tuga bude jos veca sve iteme sto nosim su vecina iz ACt I... Ludilo brate :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Drugar igra i napravio je best in slot magic find gear za farm. Ali ne switch nego regular gear sa vecinom korisnih statova + 315% magic find (bez valora). Ide sporo i ne moze dalje od akta 2. Zasad jedini item koji mu je pao a nije bio vendor trash je neki 1h sword 890 dps 270 vitalitya i jos neki random statovi. A i to pitanje dali vredi vishe od 5-6e/1-2 mil Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 50% ljudi stvarno nema pojma kako funkcionisu stvari u igri ako ne i vise :D inace ne znam cemu sluzi ovaj topik kad pony level ne moze da se farmuje a dok se kajtuje jedan pack po 15min na normalnim aktovima je moglo da padne vec po 2-3 tako da ono ;o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 (edited) SUCKETED DICK OF FAILURE [roflmao] Edited July 4, 2012 by prota_ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 (edited) Kili ne kaki, ja sa mojim wizardom solujem pederaski lvl bez problema za nekih 20ak minuta, a juce sam igrao i sa barbom i monkom u grupi i barb je mogao da tenkuje packove, uz malo smrta al uspeli smo. Edited July 4, 2012 by Rejz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 ja poslednji put kada sam radio nisam mogao ni da tenkujem niti su ljudi mogli da ubiju nesto a nisam igrao sa random ljudima, verovanto su nesto u medjuvremenu nerfovali a inace previse ljudi je pocelo da psuje u poslednje vreme kao da se znamo ceo zivot, mogli bi da se iskulirate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Nista nije nerfovano, pre poslednjeg patcha je bilo jos lakse zbog postojecih glitcheva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 ja poslednji put kada sam radio nisam mogao ni da tenkujem niti su ljudi mogli da ubiju nesto a nisam igrao sa random ljudima, verovanto su nesto u medjuvremenu nerfovali a inace previse ljudi je pocelo da psuje u poslednje vreme kao da se znamo ceo zivot, mogli bi da se iskulirate Ja sam solirao pony sa manje ili vise problema u zavisnosti od kombinacije skilova kod elita Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Evo veceras smo sprcali ponije u full partiju (bio je i invulnerable pony pack), wiz+monk+wd+barb, barb car fura samo iteme koji su mu dropovali, ne koristi ah :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 (edited) Ajme meni pises blog, a ne znas "basics" :D Takodje ilvl nema veze sa MFom nego sa samim drop % u odredjenom aktu... Jedino sto ti MF daje je veca sansa da plavi item koji redovno pada postane zuti ili narandzasti/zeleni, a beli postane plavi ili bolji. Primer: Imas 0 MF. Ubijes elitu, padnu ti 2 plava itema lvl 58 i 62, jedan beli 63. E sad da mozes da rollbackujes i stavis 300mf, od iste elite mnogo vece su sanse da ce ta dva plava postati zuti/narandzasti/zeleni kojie identifikujes posle, a taj beli random stat plavi, ili cak zuti/narandzasti/zeleni. Naravno ako ti se ikad desilo da sa 0 mf dobijes rare item, znaj da si verovatno propustio sansu da dobijes legendary, jer MF "pretvara" sive u bele, bele u plave, plave u zute, zute u narandzaste/set iteme, a ne daje ti sansu za vecim ilvl itemom ili boljim statovima. Naravno ako u zavisnosti od visine MF i tvoje random generisane "srece" u tom trenutku, i uncommon item (beli) moze postati legendary... Statovi su totalno i milion % random, kao sto sam objasnio u mislim Diablo official topic-u kada je neko pomenuo craft. U momentu kada padne item, njemu su statovi odredjeni i ne mozes uticati na njih. Primer: Sacred Shield (ilvl 63) koji kada ga pokupis pokazuje 13% block i 1000 armor, verovatno nece vredeti previse kada se ID, jer ce mu najveci moguci block chance biti 20 u slucaju da dobijes 7% block od bonusa, a najveci armor oko 1400 ako dobijes armor. U boljem slucaju mozes da dobijes isti taj shield sa 20% block i 1300 armor, gde ako ti od bonusa dodje block% i armor, imaces ukupno 27% i oko 1700 armora sto su jedni prilicno visokih statova trenutno. Isto tako Hellion Xbow (ilvl63 xbow) ne identifikovan dolazi od 300 do 600 baznog dpsa. Onaj od 600 ima skoro maksimalni moguci bazni dps, ali to ne znaci da nece imati vise dpsa od onog sa 300 kada se identifikuju. Ali realno, vise sanse za "ultimate" item imas od onog sa 600, jer ako te usere 500cold dmg i jos nekih 20% + dobar dex/crit, postao si bogat za nekoliko desetina miliona, dok za onaj od 300 baznih mozes dobiti pisljivih par u najboljem slucaju, jer ce biti ispod 1k dps ;) pa sta sam ja napisao? Trosis tastaturu dzabe ne citas sta pisem. Pitanje je bilo za kolicinu mfa i momenat kad identifikujes item, nebitan je mf u tom momentu. A sa vecim mfom su sanse vece da ti ispadne kvalitetniji item. I ne pisem blog, radio je do diabla negde, dok se igrao wow. Edited July 5, 2012 by Kemp. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 pa sta sam ja napisao? Trosis tastaturu dzabe ne citas sta pisem. Pitanje je bilo za kolicinu mfa i momenat kad identifikujes item, nebitan je mf u tom momentu. A sa vecim mfom su sanse vece da ti ispadne kvalitetniji item. I ne pisem blog, radio je do diabla negde, dok se igrao wow. Napisao si da je veca sansa da ti padne item sa vecim ilvlom, sto takodje nije istina ;) Ali nebitno, potrosio sam tastaturu na poslu, nece nikom smetati :)) Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 (edited) Smarate, jednostavno cela igra je random.. Edited July 5, 2012 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FekY Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 feky drzim te za rec :D Brate drzi me za sta god oces :DDD ali od tog drzanja nema nista, jer nista u ovoj igrici ne radi onako kako mi mislimo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Ju a ja mislio da jedini ne mogu dalje od ACT II na infernu sa DH :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 a2 je bio tezak pre 2 meseca ali dobro, nije kao da si se proslavio u ranijim igrama 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts