K0baya Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 (edited) Prca me u mozak ovaj RuR search, unapred se izvinjavam ako je bilo ovo. Je l' probao neko ovu igru? Ono, nije zamena za Dotu2 ili LoL, nikada i nece biti, ali je prilicno zanimljiva.Svidelo mi se deo sto su Bogovi u pitanju (Hindu, Grcki, Kineski, Egipatski, Skandinavski).Za sada ih nema mnogo. Video sam je na nekom gaming "sajmu" pre par meseci i bio sam u fazonu "Ah, ovo je fail u najavi", medjutim probao je pre par dana i prijatno se iznenadio.Imao sam problema sa interfejsom, naravno, kao i u svakoj MOBA igri, dok se navikne covek na shop i slicne stvari. Prilicno je brza igra, level 20 je max, shop kada se skonta nije ni malo komplikovan, nema kombinovanja 30 itema da bi napravili sange i yashu - vec se samo kupi jedan item (recimo, neko oruzije) i krece se od prvog "nivoa" tog oruzija - primer: daje 30 hp-a i 5% physical penetration, zatim se uprade-uje na sledeci "nivo" - 75 hp-a, 15 dmg-a, 10% armor pen., pa na poslednji nivo - 150 hp-a, 50 dmg-a, 20% armor penetration.Mora da se igra timski, ako neko hoce pobedu - ne moze da se farmuje 56 minuta sa namerom da soliras celu protivnicku ekipu.U sustini, prosecna partija i traje do 40-45 minuta. A da, sto se tice farmovanja, dokle god stojite pored kripova koji umiru, dobicete gold (mislim da je 75% manje u pitanju - ne vidim to kao losu stvar), a kada ubijete kripa, naravno, dobije se full gold.Gold se ne gubi kad se umre. Klasican dota/lol stil igre - 3 lejna, po dve kule na svakom + phoenix (creep spawner) + minotaur (Ancient).Ima sume, svaki creep pack u sumi ima neki buff (hp regen, mana regen, speed, cdr, povecan dmg, povecan dmg, povecan defense). Combat je malo confusing u pocetku, ali posle se navikne.Nema crosshair-a, pa moze biti teze sa ranged herojima.Inace, ranged heroji nisu kao u doti/lolu, klik attack na nekoga iza i ovaj lupa, ako mlatite nekoga, a taj neko pobegne iza kripa, vasi projektili udaraju tog kripa.Nema targettinga, u kom pravcu mlatite - ako se neko nadje tu, njega udarate. :) Pored hero abilitija, ima i par koji se kupuju(u partiji, naravno), neki su pasivni, a neki su on-use i imaju malo veci cooldown.Recimo, pasivan 10% movement speed, ili 25% reduced death timer...A ovamo on-use, sprint (ghost iz LoL-a) ili neka vrsta enrage-a. Evo i ovaj review, pa ko hoce nek gleda/odslusa. :) Malo edita. Edited June 22, 2012 by k0baya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 E ja sam igrao samo jednu partiju, igrao sam onog nekog ledenog lika i nisam imao pojma sta se desavalo al bilo mi je skroz cool :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Meni još par partija za lvl 10. Zajebao sam se i kupio Hel, koju su promenili 2 dana kasnije, u sledećem patchu. Ne znam kog boga da uzmem sledećeg... blah. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 kolko mi je dobar trailer delovao tolko sam se smorio ingame. igram i dalje ali me par stvari izludjuje 1)brze trcis unapred, sporije levo/desno a katastrofalno unazad. kad hoces da pobegnes od nekog mozes ili da bezis na slepo.. ili strafe i da ides sporije... ekstremno retardirano 2)hitbox za melee je katastrofalan.. znaci trcim za nekim da ga peglam.. otprilike sam ga sustigao po zdravoj logici da mogu da ga udarim.. i omasim attack, cim udaras OPET sporije trcis i tako... sam sebe kajtujem 3)igra je za 5 igraca i dali su 5 besplatnih heroja.. jos je beta u pitanju... prvih 6-7 partija uvek kukanje ko je uzeo sta 4)itemi i buildovi su jako ograniceni aj ostavite nickove pa da se addujemo ingame: Guarana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Meni je isti nick kao i na forumu, već sam te dodao. Uzeo sam Agni-a upravo, izgleda mi zanimljivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 nije los.. sa trecom magijom tesko ko da moze da te sjuri.. imba maltene.. ja sam za prvog uzeo vimanu ... jos se privikavam, nije los Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted June 25, 2012 Author Report Share Posted June 25, 2012 Uh...I Vamana i Agni su odlicni.Covek uvek ima problema kad igra protiv njih. :P Ja uz'o Hada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 (edited) Fejlovao sam jako 2 partije sa Agnijem, al' je zato uvek tu Ymir da mi vrati skor na normalu :D Problem je što su tenkovi prejaki, bar ja imam takav utisak. Nije mi se desilo za sad da izgubim partiju sa 4 tenka + Ra/Hel/Agni, a odigrao sam 7-8 sa tom kompozicijom... Do duše, odigrao sam samo 30 partija za sad, možda i nemam realnu sliku o metagejmu, al' za sad je tako. Edited June 25, 2012 by Atomic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 mislim da je vise do trenutnih itema.. za dps imas par realnih.. za magic ne dodaju magica previse.. dok za tenkove samo puca selekcija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brada Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Smite beta key giveaway LINK http://www.gamersbook.com/scene/news/12382/'>http://www.gamersbook.com/scene/news/12382/ Svakog dana pocevsi od 27. juna do 3. jula dele se po 100 kljuca po principu registruj se i uzmi kljuc. Na datom linku imate 7 linkova za odredjeni dan kada mozete uzeti kljuc. LINK http://www.gamersbook.com/scene/news/12382/'>http://www.gamersbook.com/scene/news/12382/ Quote Kn0wl3dg3 15 p0w3® , 4®m ur53lf Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Drugar mi je dao betu, probao sam danas, uzeo Hada i sabio. in-game nick: Kreki Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Onaj Ymir je nerealno tvrd heroj, jeste tank ali ga je nemoguce ubiti na low lvl-u u 1v1 borbi. Nas trojica smo morali da ga navatamo iz sume da bi ga ubili, i juce sam igrao jednu s njim, bukvalno sam trcao od neprijateljske baze do svoje dok su me rokali protivnici i jedva pola healtha da su mi skinuli usput. Jos 1000 poena i da uzmem heroja \o/ Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 ja imam 2 referal keya .. ko hoce nek baci PM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Ra + Ymir kombo na lejnu je bum. Ymir kao CC tank i Ra kao fejsroler, za 2 sekunde pocistite neprijatelje u lejning fazi, predali su likovi cim im se otvorila mogucnost za to. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 do lvl6 je bas pubstompovanje.. na lvl7-8 vec svi imaju nekog unlocked heroja i igraju bar 2x bolje. recimo bas taj kombo smo mi facerollovali sa vimanom i kali. kali krene gank od pozadi, ja proletim do RA sa prvom, naravno svaki Ymir baci onaj led po podu, koji se dodguje ko keks.. cao RA dok se sastave.. posle ovog peglaj lagano, nema bezanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 (edited) Ja sam sa Kali prvi put fejlovao zestoko, jer recimo, dugo nisam igrao arenu u WoW-u i strejfovanje i okretljivost su mi ocajni, mada jeste ubica. Viman? Mislis Vamana? @edit: Dzanki, ti verovatno znas iz LoL-a, je l' ima i ovde neki shortcut da apgrejdujem skillove kad je lvl up? U LoL-u je bilo ctrl+q/w/e/r, pa mozda postoji nesto slicno ovde, da ne moram stalno da pritiskam K i ulazim u skill prozor i klikcem. Edited June 29, 2012 by kreator_ Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted June 29, 2012 Author Report Share Posted June 29, 2012 F1, F2, F3, F4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 vamana, jbg lapsus dinosauris .. evo i zasto ko sto rece kobabaja F1-2-3-4 peglas i eto.. mada iskreno ja ostavim ukljuceno... u vecini slucajeva sljaka ok, sem ako hoces bas neki poseban build ja sam mislio da cu failovati sa kali.. i krenuo da stompujem lolz... isto sa ymirom.. niko od 1-4 levela nije hteo da ga pickuje pa meni zapadne.. a cool je artemis(rangerka) mi je izuzetno dosadna...farm farm farm farm farm... ra se counteruje izuzetno lako, mada ga je jebeno sjuriti 1v1 zbog onog blinda/slowa wukong je iritantan do jaja... ali zato uzmes ability onaj sto skida CC+imunity 2 sekunde.. i cao.. cela fora mu je leap+ult+pegla.. kad skines ult, napeglas ga ko keks i ostali mi imaju neki opicen balans.. agni ima onaj firewalk ili kako se zove.. ko blink jebote.. nema leba da ga stignes.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 (edited) Artemis je dosadna, iako sam bas razbio s njom, samo sam drzao distancu, i prakticno auto-attackovao, a pocetnicke partije pa ljudi ne znaju ko je tank da ga ne fokusiraju. Wukong zaista jeste iritantan, ne daj boze da dobije par killova na pocetku, ubije mi iz 2 udarca, a i uglavnom, ne znam kojim cudom, sam naletao na jako dobre Wukonge, likove koji zaista paze kako igraju i ne trce glavom bez obzira kao mnogi totalni pocetnici sto su bili u timu. Sace 6. lvl, trenutni skor mi je 6:1 + 5 partija gde mi je pucala igra na pola. E da, sad videh snimak sa novim herojem, Guan Yu, koje zlo covece, kontam da u 1v1 borbi ce biti nepobediv Edited June 29, 2012 by kreator_ Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 http://smitedb.com/ malo outdated ali ima svasta na jednom mestu inace guan ce da bude neki tank/support/AP ... think chogath / amumu i slicno. svi abilitiji mu scaluju sa powerom... jesi uopste procitao patchlog? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Nisam, sad sam video bukvalno snimak i okacio :D Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted June 29, 2012 Author Report Share Posted June 29, 2012 (edited) Ja sam igrao samo Wukonga, pa sam skupio poene za Hada.Nekad i Kali.Artemis me smara jako, a svi uglavnom instalockuju Ra. Svidja mi se Wukong, bruiser style n shit like that.A Hadov ulti = Galio.I "AP" tank je. Inace, koliko sam primetio, Sobek je kul.Ima dobar initiate i izdrzljiv je. Edited June 29, 2012 by k0baya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Meni je ortak rekao kad skupim favor da uzmem odmah bez razmisljanja He Bo. Je l' igrao neko s njim? Jos jedno pocetnicko pitanje. Kako funkcionise sistem sa herojima, je l' se menja na neko vreme postava ovih 5 ili su oni stalni pa vremenom i partijama uzimas sam nove? Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 nema rotation neki. mozda im dune da promene u jednom trenutku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted June 30, 2012 Author Report Share Posted June 30, 2012 (edited) He Bo-ov ulti ti je kao Morphlingov wave.Samo pravi previse dmg-a. xD Baca neke vode po zemlji, ako ide preko njih, brzi je, dok je protivnik sporiji itd. Nisam igr'o s' njim, al' sam igr'o dosta protiv njega.I ono, ne mozes ga uhvatiti.Ako nekog He Bo-a na'vatas, to znaci da lik koji igra s' njim je retardiran.Odlican ganker, odlican utility i nenormalan survivability (zbog escape ability-ja). Edited June 30, 2012 by k0baya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts