DSiege Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 (edited) I retri/prot Paladin Prodajem main charactera koji je otprilike BC old ima 10420 achievment poena. Ima 106 mounta, dosta rare mountova, npr: fiery warhorse's reins (karazhan extra low); raven lord (low Sethekk Halls); Grand black war mammoth (VoA low drop chance); swift white hawkstrider (MT); winterspring frostsaber; X-53 - raketa (RaF); Red Qiraji, Glory of ulduar 25/10 mountovi, blue drake, mekgineer chopper, VIOLET proto drake (world events), GREEN proto drake(Oracles reputation iz jajeta low dr ch), glory of northrend I glory of cataclysm hero mountovi .svi netherwing zmajevi, svi Kurenai talbukovi, takodje i : amani battle bear (ZA); Argent charger; Cenarion war hippogryph; flameward hippogryph, fosilized raptor, golden king, darkmoon dancing bear, neki manje rare kao i pvp i Argent tournament mountovi... bice jos i icc mountovi verovatno. Karakter je takodje na shadowmourne questlineu koji cu mozda zavrsiti a mozete i vi i to vam je brdo golda ako lepo prodate iteme iz chesta. Ima 106 peta dosta rare, npr: hyacinth macaw (epic pet), Murkimus the gladiator (redak pet sa Arena tournamenta, 20 evra je bilo ucesce), neki petovi iz fishinga, i skoro svi festival petovi, mozete videti na karakteru. Karakter ima 20 FoS - ova, izmedju ostalog 'the undying'. Ono sto bih pomenuo jeste da character ima dosta zbudzene fishing achievmente, i "salty" fishing titulu. Od titula takodje ima the undying, i sve sasonal (the hallowed, brewmaster. the noble, patron, elder, itd itd), ima rated bg titule do Knight - Captain, the Light of Dawn, salty, Destroyer's End mozda uskoro i Professor... Od opreme ima ovo retri sto se vidi, ilvl 399 a i u gildi sam koja raiduje aktivno. Ima takodje protection opremu ilvl 397 ilvl kvaliteta i nesto holy opreme u banci. PvP oprema je Cataclysmic shoulderi, head I hands, ostalo ruthless ali krenuo sam da je farmujem, ima otprilike 4600 resija. 33 exalted reputacije. Profesije : blacksmithing/mining na 525, fishing I cooking takodje 525. Archaeology 525 sa iskopanih 19 rare itema. Armory link za paladina : http://eu.battle.net/wow/en/character/kazzak/Meneldil/simple II arcane/frost Mage : http://eu.battle.net/wow/en/character/kazzak/Perm%C3%A0frost/simple III enha/ele Shaman : http://eu.battle.net/wow/en/character/dunemaul/Xxshammy/simple Na account ima jos par low lvl karaktera (hunter twink). Na paladinu ima oko 10k golda. Inace u banci ima na paladinu i dku heirloom itema full cloth i leather i nesto oruzja i trinketa... ali ima i justice poena pa se moze kupiti jos... . Ja sam prvi vlasnik I imam sav info CD keyeve kutije I secret question naravno. Ne zelim trade samo prodajem. Kao sto kaze post cena na dogovor - JEFTINIJE. za sve ostalo PM me za dodatne informacije ako ste zainteresovani ili kontakt telefon moblini : 0643127815 slobodno zovite i pitajte sta vas zanima:) ako se ne javim odmah posaljite poruku ili zovite opet, ali javicu se :P Edited June 19, 2012 by Oockee89 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts