jovca123 Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Pozdrav,prodajem acc sa 8 x 85 lvl kao sto rekoh. jedino nisu izlevelovani shaman i warior,warr je 82 lvl za sada.. main je hunter sa full cata pvp gearom i sa full 400 gs pve gearom..rogue sa epic daggerima i cata gearom.. svi ostali likovi su epic geared sto LFR sto random dung... svi likovi imaju 280% flying skill... na hordi su svi al'akir server.. od profesija imam :alhemiju,leatherworking,enginering,enchanting,tailoring,skining,mining,herbalism,fishing,cooking,arheology.......sve 525skill!!!!!! imam raznih mountova tipa tol barad zmaja,firelands daily pticu,raven lorda,amani battle beara,skorpiju,dark fenixa,raptora iz arheologije,ironbound drakea ulduar 25 i 10 hc i ostalih da ne nabrajam kao i gomilu transmo opreme tipa t6 i t8 za loka,hunta,palu.... gomilu stvari nisam nabrojao ima ih mnogo:) na acc je trenutno 50.000 hiljada golda od acc sam vlasnik !!!!! posedujem : cdkey,sq...uz acc ide i moja kopija novog pasosa...sta vec nije mi u interesu da nekoga zavitlavam imam 30 godina i ne zelim vise igrati wow..ja sam iz Novog Sada,ako neko insistira mozemo se i videti uzivo radi trgovine... za cenu cemo se dogovoriti,nije mi hitno niti mi trebaju pare tako da ga necu dati u neko bescenje..Hvala na razumevanju... tel:062-773-701 Srdjan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts