Coyote Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Da li zna neko, da li moze da se u Visiu2003 odradi "Mouse over" "komanda", dakle da kada predjem misem preko neke ikonice, npr nekog servera, da mi izbaci "bubble" sa infom tog servera koji jelte mi upisali pre toga.. Valjda sam bio jasan. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Mislim da ne može, ja sam to neko vreme tražio, moguće je jedino klasično da postaviš text box pored sa informacijama Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts