99Dre Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 (edited) Elem ovako stoje stvari: Zanima me koliko bi vas ucestvovalo na LAN eventu, na kome su planirane 64 ekipe, svaka ekipa bi dobila po 5 keyeva za prijavu. Tour bi bio Ro64 braket do finalnih 8 ekipa. Posle toga bi se napravio group-stage, 4x4 ekipe od kojih bi po dve isle dalje u playoff. Naravno prijave za ucesce ne bi bile besplatne, nego recimo oko 2500 din po ekipi sto je 500 dinara po coveku. LAN event bi bio odrzan u Beogradu, datum i dalje informacije nisu bitne trenutno i dobicete ih blagovremeno, ovo je vise kao neka "anketa" :). Odgovorite na poll, ty! pozdrav! p.s. zaboravio sam da napomenem, bilo bi i 8 invite-ovanih ekipa Edited June 11, 2012 by ANdre~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Matori i ja bi dosli sa 3 vranjanska klinca duzmemo Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeIsMoney Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Tesko sa 64 ekipe ako se naravno racuna samo na ekipe iz Srbije,to ne moze da uspe ni da svi koji su ikada igrali dotu (a imaju mogucnost da izadju iz kuce i domognu se Bg-a) prijave svojih 5 drugara iz ulice. imo. Nadam se da gresim, ali stvarno tesko. Realniji je neki normalan turnir po formatu festivala prosle godine. A posto ce festival biti u oktobru,valjalo bi ovo sto pre organizovati + sad ide leto i vec za nekih mesec dana mnogi ce biti daleko od svojih kompjutera. Kako god bilo,podrzavam. HelloMoto PisotMo-: cek HelloMoto PisotMo-: jel HelloMoto PisotMo-: ovaj andre HelloMoto PisotMo-: na dopu HelloMoto PisotMo-: nekom HelloMoto PisotMo-: 64 HelloMoto PisotMo-: tima HelloMoto PisotMo-: iz srb? TIMEz0r: ahahahhaa HelloMoto PisotMo-: ovo HelloMoto PisotMo-: da odrze HelloMoto PisotMo-: sc2 HelloMoto PisotMo-: kec na kec HelloMoto PisotMo-: 64 coveka HelloMoto PisotMo-: ne bi skupili HelloMoto PisotMo-: a on oce HelloMoto PisotMo-: 320 HelloMoto PisotMo-: hahahhahahahah Quote srešćemo se mi u jednoj mračnoj ulici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted June 11, 2012 Author Report Share Posted June 11, 2012 naravno, ne racunam da ce iz srbije biti 64 ekipe, ako neko zna kakvo je stanje na dota sceni verovatno sam ja jedan od onih koji znaju bolje :) takmicenje bi bilo regionalno, a bile bi ekipe i iz ostalih zemalja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_n0th1n9 Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Ja bi takodje skupio ekipicu neku ko i uvek i dosli bi sigurno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 ekipa iNation bi dosla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 ako napravis turnir sa 64 ekipa popusicu ti kurac ako ne prebicu te. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Marko Tomic, moj idol dote i fora na ruru <3 Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 nemoj dote ocajan sam.. jos malo pa ce i viktor biti bolji od mene :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Udji u Fnatic pa ga sjebi i onda cemo tek pricati o tim komparacijama Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 (edited) Andre, da tebi drugar tvoj kaze nesto. Ako ti nacocas ekipe neke sa strane , pa da ih bude "samo" 10, iz srbije svi koji mogu ce doci na turnir sigurno (da ga igraju ofc). Ovo glasanje macku orep. Beograd je pravo mesto za tur, 2500 je prava cena kotizacije, "uskoro" je pravi datum. Hfgl, ako treba pomoc pisi na fejsu na mob ili de vec :D Edited June 12, 2012 by Silencioo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 ne mogu brate moja misija je MTW :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Ti druze tako mali i dembo sa lepim glasom ces opusteno u mtw... tj MTV bukakaa :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted June 12, 2012 Author Report Share Posted June 12, 2012 (edited) nece biti bas "uskoro" u smislu mesec dva, zbog brda turnira koji idu i online i offline. a ovo glasanje je cisto da vidim kakav bi bio odziv i koliko je ljudi uopste i zainteresovano. mogu da vidim 5 keyeva po ekipi mada ce dotle mozda i da izadje full verzija. :) najbitnije mi je samo da ovaj turnir, ako bi organizovali tako nesto, dobro prodje zbog (potencijalnih) sponzora. posto mogu da se iscimam za to, ali ako bude fail to nam je sto nam je :/ zato mi je jako bitan odziv ovdasnjih ekipa. Edited June 12, 2012 by ANdre~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malina Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 (edited) Viktor tehnicki i nije igrao za Fnatic. Al' da ga je sjebao, sjebao ga je :DDDDDDD OT: Andre kako od osam ekipa pravis grupe 4x4? Ili ja tu nesto nisam dobro razumeo xD Edit: Aha ima i osam invajtovanih Edited June 12, 2012 by Malina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 racunaj i neku mix ekipu iz Paracina ako bude odgovarao datum :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 mali i dembo kad te naguzi ima da ti puca ta tvoja utegnuta guza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Ako je posle tih mesec-dva kako kazes onda menjam svoj glas u da, skupicu ekipu nekako. Quote legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chivava Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Ako je potrebno vraticu se u dotu da bi ispostovao sponzore :) Quote Il' si pro il' imas ribu.... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Ako je potrebno vraticu se u dotu da bi ispostovao sponzore :) Ako ovo nije dovoljno onda stvarno ne znam ... Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Evo ja cu Andre doci sa DVE ekipe na turnir! View Post^ChivavA^, on 12 June 2012 - 23:50, said: Ako je potrebno vraticu se u dotu da bi ispostovao sponzore :) -ovo je stvarno sto kazu "mali korak za njega, ali velik za dota chovechanstvo!" :D MARKO TOMICUUU MARKO TOMICUUUU <3 p.s. ti da dodjes sa nekom tvojom oldskul ekipom, nemoj one sTronk da vrbujes! :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 a ono voleo bi i ja da dodjem i da osvojim sa nekom oldschool ekipom ali jebiga svi moji oldschooleri su sad ozbiljni ljudi za razliku od nas :D uostalom glupo bi bilo da ih vratim iz mrtvih i duzmem pare <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 spreman sam da se vratim iz penzije, napravim neki mix i dodjem ako Chi dolazi... Naravno i pare da uzmem ovim proovima :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 jebi maxu! :D Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuse.buca Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Fuse bi imao ekipu na tom eventu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts