efrag Posted June 5, 2012 Author Report Share Posted June 5, 2012 ko prati e-frag, taj i zna o cemu egze prica. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ykal Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 (edited) prijavi tamo mcin. Edited June 6, 2012 by lakyhejt Quote <3 Dorica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 prijavi tamo mcin. sve najjace kunem ti se 4s Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
ykal Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 (edited) Necemo ipak dolaziti,otkazujemo :) izvinjavam se orgi. Edited June 7, 2012 by lakyhejt Quote <3 Dorica Link to comment Share on other sites More sharing options...
antrqx Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 svejedno ste trideset i treci .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sH0MY Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 svejedno ste trideset i treci .. kakve veze to ima sto su 33?ako si citao ko prvi uplati igra mozes da budes poslednji na listi ako uplatis prvi igras :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
antrqx Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 kakve veze to ima sto su 33?ako si citao ko prvi uplati igra mozes da budes poslednji na listi ako uplatis prvi igras :) Do turnira ima negde oko mesec dana,samim tim je turnir najavljen odredjeni period ranije prevashodno radi pripreme ekipa.I sada ja zauzmem bilo koji slot od 1. do 16./32. , a ti svoju ekipu prijavis pod slot 19/36,i cim si prijavio ekipu otrcis do poste , uplatis 5k i samim tim izbacujes jednu od 16/32, ekipe koje su se prijavile pre tebe.Po meni razumnije bi bilo da se tom nacinu pristupi 10 dana pred pocetak turnira ili ranije , po odluci organizatora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Do turnira ima negde oko mesec dana,samim tim je turnir najavljen odredjeni period ranije prevashodno radi pripreme ekipa.I sada ja zauzmem bilo koji slot od 1. do 16./32. , a ti svoju ekipu prijavis pod slot 19/36,i cim si prijavio ekipu otrcis do poste , uplatis 5k i samim tim izbacujes jednu od 16/32, ekipe koje su se prijavile pre tebe.Po meni razumnije bi bilo da se tom nacinu pristupi 10 dana pred pocetak turnira ili ranije , po odluci organizatora. Ovako se radi na svakom turniru, jedine ekipe koje imaju "protekciju" sto se tice uplata su pozvane ekipe. Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ykal Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 ja sam faca i da sam 105 ,ja cu igrati sto posto turnir ako budem hteo :))))) Quote <3 Dorica Link to comment Share on other sites More sharing options...
antrqx Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 jesam rekao da nisi ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 DODJI NA RASU Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 DODJI NA RASU Dobra ti signa, maki :D Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
efrag Posted June 8, 2012 Author Report Share Posted June 8, 2012 Ljudi uopste nije bitno koji ste na spisku na prvoj strani, to je napravljeno cisto da se vidi otprilike interesovanje za turnir i priblizan broj ekipa. Nema pozvanih ekipa sto znaci da prvih 32 koje uplate igraju, makar vi na spisku bili 99. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zendraa Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 koliko je ekipa do sada uplatilo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 dolazi verovatno i esrael, javilo nam se jos nekoliko jakih ekipa...... nadam se da ce i one doci :) Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 dolazi i biza da te kara mak1 u to golmansko dupe [:D] Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 dolazi i biza da te kara mak1 u to golmansko dupe [:D] Au Marko jel si morao da ostavis ovaj post.... sad svi znaju za nasu malu tajnu... :D Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
efrag Posted June 10, 2012 Author Report Share Posted June 10, 2012 (edited) Zreb za grupe ce biti 7-8 dana pre turnira, 30 jun ili 1 jul. Bicete na vreme obavesteni kako bi svako ko zeli mogao da dodje i da prisustvuje. 32 ekipe ce biti podeljene u 4 sesira po 8 ekipa, prvi nosioci - 8 najjacih ekipa drugi nosioci - 8 srednjih ekipa treci nosioci - 8 slabijih ekipa cetvrti nosioci - 8 najslabijih ekipa * dva nosioca iz istog sesira nece moci da se sastanu u istoj grupi Jos jedna bitna stvar, kostur (eliminacije) nece biti objavljene do pocetka istih, 8 jula. Kostur ce biti napravljen kada i zreb za grupe, i stajace u koverti zapecacen za vreme grupne faze, koverta se otvara posle zavrsetka svih meceva iz grupne faze. Edited June 10, 2012 by BES organization Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 ovo za kostur mi se dojaja svidja,jako jako,svaka cast na ideji :))))) najbolja stvar koja se desila u srpskom cs-u :))) Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
mileus Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 lol za grupe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 dolazi verovatno i esrael, javilo nam se jos nekoliko jakih ekipa...... nadam se da ce i one doci :) Dolaze iz Danske za 725e ? :D Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Dolaze iz Danske za 725e ? :D Izraelci dolaze ne Danci Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Izraelci dolaze ne Danci Dolaze iz Izraela za 725e ? :D bas im se igra kanter :D Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Dolaze iz Izraela za 725e ? :D bas im se igra kanter :D sirotinja gora nego mi Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
efrag Posted June 10, 2012 Author Report Share Posted June 10, 2012 lol za grupe kontam da nisi razumeo, nece grupa biti sa 8 najjacih ekipa nego ce ekipe pre zreba biti podeljene upravo kako ne bi dve najjace ekipe mogle da se sastanu u grupama uostalom, kao i do sada sto se radilo na svim turnirima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts