Dulac Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 -1500 din 1mil (1400 ako bi ste dosli do zarkova da donesete pare) -14e preko pay-pala za sada imam 10ak miliona za prodaju, vise infa na pm Furthermore, once players can survive for a few seconds, it tends to force everyone to worry about defenses once again. Will resilience make enough of a difference? That is something we are discussing right now I'd hug you but I can't do that while strangulated. using a snare breaker and a purple costume doesn't prevent dps btw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Ja bih opusteno kupio par miliona ali nemam pay druga imam samo karticu :D "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Za jedan vikend farmanja uz pametnu prodaju onoga sto nadjes mozes skupiti tih par miliona, stavi te pare u dzep i pravac kafana :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Problem je cim skupim 100-200k kupim nesto glupo :S "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts