dULEYM4N Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 sledeci turnir (boze zdravlja) obavezno da se uradi intervju sa Legendicom! poz Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Trebali smo i sa njim, ali jbg spremao se predugo :D Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
IFC Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 /cao cao :D javljam se i ja ispred nase ekipe, iz Sarajeva, nakon prvog turnira koji smo igrali u Srbiji. Sam turnir je bila prva liga. Od organizacije, pomoci, sjedenja, biranja mapa, grupa, zrijebanja, gostoprimstva, usluge. Stvarno, najbolji turnir koji sam ja ikad igrao, i nadam se da ce ponovo biti organizovano nesto ovako, tako da, racunajte nas. Poseban pozdrav za: gazdu igraone, sve sub gazde, ludog jurica, ruznog migz1-a (sala), baxachu, stefancheka, kassada (koji je htio da me bije sto se derem), citavoj ekipi MK, i njihov zajebani pentagram, mak1-u, drugom momku (crna majica), i njihovom e-fragu na postenskom coverage turnira, te Ani sto nas je vodala po Beogradu gdje god smo htjeli. Sve najbolje, i vidimo se sljedeci put! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 si mi bobi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljovic Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Sto se mene tice,nemam nekakvih primedbi,a sto se lepih stvari tice,bili su zaduzeni moji mejtovi.Sve nazovi probleme koje sam imao resio mi je dragi prijatelj Baki Balu Bushko.Hvala ti na svemu.Gg svima,posebno ekipi ENTiTY koja zna sta hoce i koja je jako ozbiljno shvatila ovu igru;predju jebenih 500km,udare nas karom po glavi,pokupe novce i odu u tri lepe.Haos,svaka cast. Zahvaljujem se ljudima iz DEFUSE-a na gostoprimstvu,zelji za saradnju i trudu koji su ulozili.Evo jednog krajnje prijateljskog i dobronamernog saveta : Ukoliko zelite ako ne savrsenu onda najbolju mogucu organizaciju ovakvih gamer-skih manifestacija organizujte ljudi lepo Bojana i svima ce sve biti potaman.Verujte tati.Tata nikada ne laze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doggy Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 /cao cao :D javljam se i ja ispred nase ekipe, iz Sarajeva, nakon prvog turnira koji smo igrali u Srbiji. Sam turnir je bila prva liga. Od organizacije, pomoci, sjedenja, biranja mapa, grupa, zrijebanja, gostoprimstva, usluge. Stvarno, najbolji turnir koji sam ja ikad igrao, i nadam se da ce ponovo biti organizovano nesto ovako, tako da, racunajte nas. Poseban pozdrav za: gazdu igraone, sve sub gazde, ludog jurica, ruznog migz1-a (sala), baxachu, stefancheka, kassada (koji je htio da me bije sto se derem), citavoj ekipi MK, i njihov zajebani pentagram, mak1-u, drugom momku (crna majica), i njihovom e-fragu na postenskom coverage turnira, te Ani sto nas je vodala po Beogradu gdje god smo htjeli. Sve najbolje, i vidimo se sljedeci put! sve najbolje brate, javi se na steamu - petarmarkovic (decko u crnoj majici :D) hvala svima koji bili tu uz nas i koji su podrzali efrag. Juricu picko daj intervju! :D Quote efgPeca - e-frag.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doggy Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Slike sa turnira možete pogledati na sledećem linku: http://www.e-frag.net/eu/index.php/media-1/2012-02-17-23-33-49 a sutra od 18h možete pratiti live stream ekipe BGDOnline vs španaca Karont3 na IHL Masters-u samo na e-fragu. poz Quote efgPeca - e-frag.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 bravo bgd! :D Quote Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
clan+Lotta Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 kad ce demoi? Quote kbp//Lotta Link to comment Share on other sites More sharing options...
dsdsds89 Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 (edited) @ JuRee: "Ovo je jedan od mojih poslednjih turnira koji organizujem, ako ne i poslednji" - JOS TEBI TREBA PARA, TO PRICAJ BRATU RISTI. :DD Edited March 25, 2014 by ahahah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 (edited) Sve je bilo do jaja osim finala u 8 ujutru bravo juricu nemoj jos u penziju <3 Edited May 28, 2012 by MASINA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaLu* Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Jure, Armatura, Sheki <3 ;) Glasam takodje za intervju sa Legendicom i njegovim senzejsn glavicem. Takva njuska se retko radja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEXANR Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Opusteno druze,svakako nam nije dosao peti igrac,jer nije imao uslova za to..Pa cak ni njegova zamena,jer je zaspao..Dosli smo samo da bi ispostovali organizaciju i vojiN-a koji je dosao cak iz Treviza ( Italije ) da bi se igrao sa nama.. :) I hvala Filipu,sto se nasao tu da nam odigra..Juricu svaka cast na pozrtvovanju,sve je bilo ok..Malo je kanter radio losije,al' dosli smo iskljucivo radi druzenja,tako da sve je bilo ok.. :) Gl u nastavku ! Salim se ja malo tatisa :) Samo napred cepajte :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixy! Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 evo da se i ja javim, sad sam stigao kuci. jebiga, turnir je malo kasnio ali sve u svemu jos jedan od turnira koji je zavrsen bez komiranih ljudi :) gg svim ekipama, svaka cast bgdu - posteno su nas usrali (u svakom smislu te reci) vidimo se na sledecem (nadam se DVODNEVNOM defjuzu :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeskeNBG Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Evo i ja da se javim ( iako nisam nikakav faktor ovde) prisustvovao sam turniru kao i na svakom turniru u Bg koji se odrzava i mislim da ne bi trebalo mnogo da se kritikuje i pljuje organizacija, nego da se pomaze da bude sto vise turnira i da ljudi poput Jurica imaju podstrek da ih prave opet, a ne da se smori i da je na granici da ne pravi vise nikad. Ko misli da je lako praviti turnir neka organizuje, a da nije Jureta ne bi se igrao kvalitetan cs na nasoj sceni u proteklih "ne znam ni ja koliko meseci"(gigatron,top8,defuse-ovi). Inace svaka cast e-frag organizaciji, odlicna ideja sa ovim kratkim intervjuima totalno je kul stvar, unela dosta pozitivne energije i raspolozenja. Na kraju krajeva turniri su tu zbog druzenja i zezanja i ovaj turnir je bio skroz odlican sto se tice sprdnje :D gg BGD Quote First name Ever, last name Greatest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Evo i nekih mojih utisaka sa turnira :) Pre svega sve pohvale Juretu za cimanje oko turnira i svega ostalog vezano za isti , sve pohvale za Gojka caleta koji je namestio da masine odlicno rade kao i za samo osoblje Defuse igraonice (minus jedan za devojku iz sanka sto mi nije napravila tursku kafu :). Bilo je kasnjenja kao sto je uglavnom na svakom turniru , to je jedina zamerka sto imam , zreb je ispao kako je ispao samo mislim da si trebao da pravis zreb kao u tenisu sto se pravi i bilo bi sjajno (sa nosiocima i ukrstanjem) , nadam se da znas na sta mislim ;) Sve cestitke majmuncini Nightmeru i celoj ekipi ENTITY-a na ne toliko ocekivano laganom turniru za njih ali videlo se da su zagrejali stolicu :) sve cestitke BGDu i egzeu ljakseu jebem vas u usta sa mirage mapom , a i jebem Buxa u usta sa Forge mapom koju je pickovao Neko mi je zabo majicu moju sa kosturskim prstima i da bog da mu otpali isti ako je obuce Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReMAX Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 dajte vise te demoe, aman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
egzekut0r Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Evo i nekih mojih utisaka sa turnira :) Pre svega sve pohvale Juretu za cimanje oko turnira i svega ostalog vezano za isti , sve pohvale za Gojka caleta koji je namestio da masine odlicno rade kao i za samo osoblje Defuse igraonice (minus jedan za devojku iz sanka sto mi nije napravila tursku kafu :). Bilo je kasnjenja kao sto je uglavnom na svakom turniru , to je jedina zamerka sto imam , zreb je ispao kako je ispao samo mislim da si trebao da pravis zreb kao u tenisu sto se pravi i bilo bi sjajno (sa nosiocima i ukrstanjem) , nadam se da znas na sta mislim ;) Sve cestitke majmuncini Nightmeru i celoj ekipi ENTITY-a na ne toliko ocekivano laganom turniru za njih ali videlo se da su zagrejali stolicu :) sve cestitke BGDu i egzeu ljakseu jebem vas u usta sa mirage mapom , a i jebem Buxa u usta sa Forge mapom koju je pickovao Neko mi je zabo majicu moju sa kosturskim prstima i da bog da mu otpali isti ako je obuce Ajde odjebi ljakse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 (edited) Ajde odjebi ljakse. hahahah mnogo dobar covek pre svega Edited May 30, 2012 by Jedikid Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
juricM Posted May 31, 2012 Author Report Share Posted May 31, 2012 EVO DEMO-A LJUDI :) http://www.hltv.org/?pageid=28&eventid=912 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts