radjen0v1c Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 ping mi ide do 40ms na dm-u ali kao da mi laguje ne mogu da pucam lepo zalaguje svaki metak skoro ... na net graph 1 ona zelena linija mi uvek ista nikad ne zasecka fps zakucan na 100 , imam win7 odradio sam defragmentaciju i na hkey local machine ukucao ono ffffffff ali i dalje isto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 Иди старт, ран па ту покрени команд промпт и куцај ping адреса дет меча -t и ако ти ту буде скакао нет, значи да није до кантера ништа, односно да је нешто између машине и твог компа :) Да ли ти је тако на свим серверима? Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
radjen0v1c Posted May 4, 2012 Author Report Share Posted May 4, 2012 jeste ... jedino oko 3h pocinje lepo da radi i ujutru do pola deset max Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 СББ или? Пар мојих другара има проблема са њима и на тај фазон је све.. Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
radjen0v1c Posted May 4, 2012 Author Report Share Posted May 4, 2012 sbb ... ali npr ja iam 2mb , jordan ima 10mb imamo isti problem video sam na demou sto mi je dao , moj drug ima 1mb njemu sabija kako radi nisam mogao da verujem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 Onda znaci da i ti zivis u Rumuniji, tu je problem. Cuo sam za to, i Rokiju je tako! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radjen0v1c Posted May 8, 2012 Author Report Share Posted May 8, 2012 (edited) resenje ? bilo sta ? Edited May 8, 2012 by rdjN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HYSTERIA Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 (edited) pa reko ti wula...moras da se preselis Edited May 8, 2012 by show_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Не можеш ти ту ништа технички, они су набили превише корисника на твој линк и вероватно ти зато лагује.. Мсм, можеш ти њих да зовеш, али са техничког аспекта теби интернет ради, стога ће те кориснички сервис одјебати вероватно.. Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
radjen0v1c Posted May 18, 2012 Author Report Share Posted May 18, 2012 dobro ili lose? http://www.dodaj.rs/?e/fg/36F3hy1H/23.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sH0MY Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 pa ono imas 2mbps tako da ja msm da nije lose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nogga Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 Ovo sto ti fali packet loss ne valja, moze biti da te salju preko nekog proxija. Jesi probao da rucno stavis za dns 8.8.8.8 i 8.8.4.4? LocalLoadHigh=1 DMABufferSize=64 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 Ja samo da dodam za pricu sa SBB-om, svi koji imaju sbb uglavnom imaju problem sa lagovanjem, imao sam i ja pa sa cimao ove iz sbb-a,dosao je baja koji je vec par puta bio kod mene da mi regulise net, elem pricao sam sa njim i kaze da vecina ima problem sa lagovanjem,posto kad su povecavali brzine ostala je stara optika,uglavnom su to stare skretnice i svima je u principu slab signal, meni je promenio skretnicu, naterao sam ga da se popne na banderu da vidi sta je sa signalom,rekao mi je da je slab,cackao nesto gore povecao signal, i od tada sljaka sasvim normalno... tako kome laguje a ima sbb,neka ih cima da dodju da promene skretnice i pojacaju signale, i to ce resiti problem ;) Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
p0db0t Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 (edited) naterao sam ga da se popne na banderu Sta reci Edited May 19, 2012 by p0db0t Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
radjen0v1c Posted May 26, 2012 Author Report Share Posted May 26, 2012 kazem ja sve to njima , nazovu oni mog caleta i kazu sve je kod njih dobro , kod mene je kao kvar... mamu im nabijem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts