Jump to content

WTS rogue fhuman - Ragnaros

still90

Recommended Posts

Ovako, želim da prodam account na kojem se nalaze:

Human Rogue Schex, Ragnaros:

-mounts: 310% flying, 83 mounta ... silver covenant hippogrif, azure drake, deathcharger, KZ mount, swift lovebird, raketa, albino, svi netherwing mountovi, svi pvp i racial mountovi kao i oni iz dalarana, dark phoenix, golden king, drake of the west wind, tailoring mountovi, red drake, rusted proto drake, swift forest strider, swift springstrider, itd...

-petovi: 82 peta, dark whelping, enchanting petovi, gild petovi, kirin tor familiar, mojo, phoenix, galeb, proto drake whelp, neki iz fishinga, iz instanci, worg pup, sa argent tournamenta itd..

-Gear: PVP: full cata set + fear&vengance daggeri + ~3k conquest poena not spend.

PVE: 392 avg gear lvl, stvari za valor i iz LFRa, ~3k valor poena not spend.

-Profesije: fishing, cooking, first aid, archeology 525, enchanting 525, tailoring 450. . . Iz arheologije imam 7 skupljenih rare itema, i 3 koja jos treba da se naprave (znaci jos jedna arh titula pride), iz fishinga imam neke petove, sve skupljene dalaran novcice i onaj rare sto se dobija na kraju, dosta bop world recepata iz cookinga koji dropuju ..

-Achiv: tek oko 5300 achiv peona, a nemam ni explorera ni loremastera, 7 FOSa...

-Ostalo: 19 exalted reputacija, blizu exalted sa jos nekoliko, netherwing exalted, Bloodscale Bucaneers honored (titula takodje), exalted sa tournamentom, radim dailije za mountove, vec imam 6-7 mountova odatle, firelands dailies progresija, zapocet tek loremaster, veci deo bloodfang seta u banci zajedno sa jos barem 2 kese od 16 slotova za transmogrifikaciju, 7k golda ATM, silver covenant tabard koji vas teleportuje na turnir grounds, 15ak titula ....

Verovatno sam zaboravio da dopisem nesto, u svakom slucaju, lik u kojeg se ulagalo vreme i trud.

Alhemicar, 85 human DK, Ragnaros: Alt, ima honora skoro do capa, neki jadan gir, on je manje vishe bank alt na kome leze stvari koje mu saljem sa maina.

3-4 Alta, svi sa 20 slot kesama..

U svakom slucaju prodao bih akount i ne bih trazio neke velike pare, ako ste zainteresovani moj kontakt je 063/ 8 747 163 Milos. Uplaceno je jos 4 meseca! Prvi vlasnik,nikad problema nisam imao.. Pozovite, pitajte, predlozite cenu i dogovoricemo se lako. :) Takodje, acc je setovan na UK tako da ako zelite da uplacujete preko RAFa ili da imate neke druge pogodnosti, omoguceno vam je. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...