Riise Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Najjaca fora sad kad dodju ovi sa strane (Npr mi :D NME) I ono ulazimo prvi put igramo lan turnir :D... Msm igrali smo lan dosta puta ali ne turnire...I ono svi bulje u nas :D...A ono mi se zbunimo :D i to XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rilax Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Hahhaha brate e bas tako :D !...hahah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neWave DiMKE Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Srecno orga! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HYSTERIA Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Najjaca fora sad kad dodju ovi sa strane (Npr mi :D NME) I ono ulazimo prvi put igramo lan turnir :D... Msm igrali smo lan dosta puta ali ne turnire...I ono svi bulje u nas :D...A ono mi se zbunimo :D i to XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 man'te se spamovanja nego dajte demo grupe B Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HYSTERIA Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 hahahaha marko stari trol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rilax Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Uredu je shvatio sam :D...kako cu glupo da izgledam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladicacacaca Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Jel si provalio u cemu je stvar ili da ti objasnim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Najjaca fora sad kad dodju ovi sa strane (Npr mi :D NME) I ono ulazimo prvi put igramo lan turnir :D... Msm igrali smo lan dosta puta ali ne turnire...I ono svi bulje u nas :D...A ono mi se zbunimo :D i to XD tačno tako će da bude. svi će da bulje. u vas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladicacacaca Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 A jes,treba ovo platiti,razumem orgu. gl ziveli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foB Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Slazem se sa Henshijem sto se tice pozvanih ekipa.... Mislim da je SUM zasluzio da bude u pozvanim ekipama... Npr sad u Selo Crew-u su dobili UrbanExp., svaki turnir prolaze grupe npr za razliku i od paka, ne kazem nista protiv urbana i paka momci su odlicni igraci... ali msm da ipak treba i SUM tu da se nadje :D Ali u svakom slucaju bice to odlican turnir :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanch#1e Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Brate ne kazem ja nista za Urban i Pak njih bi uvek zvao na svaki tur nego zovu se neki kurtoni stranci i onda mesto njih neki losiji momci budu drugi nosioci a eto u ovom slucaju SUM da opet bude treci nosioc i tako stalno u krug a realno uvek sibnemo nekog "jacheg" i prodjemo u ukrstanje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shows Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 A ne moze ufur 5 nego mora 6 soma kao da vam znaci mnogo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReMAX Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 igracima to mnogo smeta, 200 kinte, ejjj!! ako imas hiljadu, za put, itd... imaces i 200 kinte.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iAN Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Uzivaj dok je 6000 imam neki osecaj da ce default uskoro biti 7000 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 A ne moze ufur 5 nego mora 6 soma kao da vam znaci mnogo.. pa njima znači mnogo više nego organizaciji. njima je to veći nagradni fond za 240 eura. nama je to 200 dinara po čoveku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ykal Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 hahahahahahhah ovaj lik je kralj sto kaze da ce svi buljiti u njih :)) Quote <3 Dorica Link to comment Share on other sites More sharing options...
shows Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 Sve to stoji matori ali ja dok dodjem do nisa ima da puknem za gorivo(bus) mene turnir izadje bar 3 soma a za tih 200kinti bih pojeo nesto da prezivim ceo dan tamo..:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOCkE- Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 pa ti nemoj da dodjes :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jksZR Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 JOCkEZ0r :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOCkE- Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stipguja4sg Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 Pravda za hensi-a! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Gaming Posted April 26, 2012 Author Report Share Posted April 26, 2012 Umesto ekipe nextplease koja je otkazala ucesce, ubacuje se SUM, ukoliko zele da igraju neka mi se obrate na stimu (icsd05133) ili neka posalju mail na gfgaming123@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CKY/\E Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 Daj koja je ovo sprdnja stavljate u pozvane ekipe neke glupe slovake jebo ih pas a necete da date slot ekipi iz pazove SUM koja inace svaki put prodje ukrstanje kao treci nosioc pa makar bilo i u mixu sa najlosijim igracem ikada (Samnom) POD HITNO KOREKCIJA!!! PRAVDA ZA HENSHIJA! Evo prepustam ti ja slot ako se ne skupimo ;))) Quote A ja sam tu od ranije, rast'o sam uz ratnike... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts