99Dre Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 offtopic: prodao sam dva key-a za ukupno $180 prosle godine pocetkom oktobra kad su mi trebale pare za buraza da vodim u pariz, i podelio 80keyeva za dz i vise :D ontopic: pustite coveka da prodaje, kao sto je prodao on je te keyeve i "kupio". tako da ako vam se ne svidja - ne morate da komentarisete stvarno i da spamujete oglas. pogledajte samo kolko ga ljudi hvali da je normalan trader i seller. ako nemate pare ili ne zelite da date - nemojte i kraj price. jos jednom offtopic: luci, ne seri be Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted June 1, 2012 Author Report Share Posted June 1, 2012 Hvala druze :) Stiglo 20-ak novih Dota: http://steamcommunity.com/id/DBraveZ/inventory/#753_0 aktuelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 kolko ti CS:GO ? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Priest90 Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 kolko ti CS:GO ? :D Mnogo brate za to samo zato sto si prvi pitao evo 100e ponuda veruj mi za manje neces naci :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted June 1, 2012 Author Report Share Posted June 1, 2012 kolko ti CS:GO ? :D jbg, samo Dote prodajem, CS GO bete mi sluze da ih menjam za jos Dota :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Priest90 Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 jbg, samo Dote prodajem, CS GO bete mi sluze da ih menjam za jos Dota :) Ja da sam na tvom mestu bi zamenio sve dote2 za cs go iz prostog razloga, uskoro ukidaju betu tj svako ce biti u mogucnosti da igra dotu2 (i propasce ti ti beta kijevi) a i zakasnio si jedno godinu dana da bi radio to sto sad radis i tada je to bilo isplatljivije (2 beta keyja za 180$ sve ti govori) dok sto se tice cs: go sad je doslo to vreme gde se to tek nabavlja Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted June 2, 2012 Author Report Share Posted June 2, 2012 (edited) Ja da sam na tvom mestu bi zamenio sve dote2 za cs go iz prostog razloga, uskoro ukidaju betu tj svako ce biti u mogucnosti da igra dotu2 (i propasce ti ti beta kijevi) a i zakasnio si jedno godinu dana da bi radio to sto sad radis i tada je to bilo isplatljivije (2 beta keyja za 180$ sve ti govori) dok sto se tice cs: go sad je doslo to vreme gde se to tek nabavlja hvala na savetima ali ti pojma nemas koliko sam ja para zaradio prodajuci Dote strancima u periodu januar-mart. Ovo sad je sprdnja, tada su se vrtele ogromne pare. Andre je imao par takvih transakcija, ja na desetine :) tesko da moze neko u Srbiji da mi deli savate oko prodaje i trejdinga Dote i CS GO.. To da uskoro ukidaju betu, to slusam od oktobra od raznih ljudi... po mom misljenju nece jos barem 3-4 meseca, ako ne i duze. Uostalom, Valve je zvanicno pustio u prodaju Dota 2 beta gift, i to ni manje ni vise nego po ceni od 30evra. http://www.dota2.com/store/itemdetails/57939587?appid=570 i ovde: http://www.gosugamers.net/dota2/news/19702-dota-2-available-for-money Zdrav razum govori, da ako je ovo juce pusteno u prodaju, da ce igra ostati u closed beta fazi jos duzi period. takodje, na svakih 15ljudi za Dotu, javi mi se 1 za CS Go, eto tolika je potraznja za kanterom :) Dota je otprilike 20 puta vece trziste. Kanter je isao samo prve 2-3 nedelje kad su pustili betu, tada je isao po 100-150 $ lako (znam jer sam barem 10ak prodao strancima), bilo ga je problem nabaviti, a ne prodati. Narednih mesec-dva vredeo je oko 40-50 $, i vrlo brzo pao. Sad je obrnutno, sad i on vredi 10-15evra, pa je isplativije menjati ga za vise Dota. Takodje, duboko sam uveren da ce CS GO da izadje mnogo pre Dote. Ako treba jos nekih pojasnjenja pitajte slobodno. Edited June 2, 2012 by DBrave Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted June 22, 2012 Author Report Share Posted June 22, 2012 (edited) aktuelno kontak Steam : http://steamcommunity.com/id/DBraveZ/ ili : 064 1747673 Vlada Edited June 22, 2012 by DBrave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 kolko para za 10 doti? ocesh prototype 2 za 6 komada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 moze cs 1.6 u zamenu za dotu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted June 29, 2012 Author Report Share Posted June 29, 2012 (edited) kolko para za 10 doti? ocesh prototype 2 za 6 komada? jedna 1000, al ako uzimas 10 moze i neki popust naravno imam vec prototype 2, nabavio sam pre-order moze cs 1.6 u zamenu za dotu ? ne treba mi, hvala Edited June 29, 2012 by DBrave Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted July 13, 2012 Author Report Share Posted July 13, 2012 aktuelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted August 8, 2012 Author Report Share Posted August 8, 2012 i dalje aktuelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 (edited) naravno da pravi,pozadina cele ove price da je najbolja igraonica u Nisu dobila betu na poklon od mene da imaju ljudi da se igraju dote2 kad npr beogradske igraonica nisu imale betu,znaci pricamo o vremenu kad ljudi stvarno nisu bili u mogucnosti da nadju sugavi dota2 key,nego se dobijalo od icefroga ili nekog mnogo mnogo mnogo poznatog igraca koji je igrao na prvom internationalu pa je dobio betu mesec dana pre turnira da vezba za turnir,a u danasnje vreme stvarno je glupo prodavati nesto sto se nabavlja toliko lako da je to nemoguce,ja mislim da bi teze nasao falsh key za wc3 da instaliram u kompu (da iscimam nekog ortaka iz kraja da mi donese) nego da nabavim key :D E sad ako ti stvarno menjas igrice za kopije dote2 onda ne znam stvarno sta da ti kazem...ali iskreno ne verujem ti ni reci XD Pa napušili su te ljudi zato što si izostavio taj drugi deo (pozadinu) priče, glupi trolu, a nije isključeno da si tu priču o poklanjanju izmislio da bi se oprao. Zato što ta priča o poklanjanju ti za 180 stepeni menja kontekst prvog posta, a posmatrajući kontekst istog, selfpwnovao si se najgluplje, na to se samo porota foruma nadovezala da te napušava, zato što glup trol je glup trol. Edited August 10, 2012 by PrimeAbuse Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted August 22, 2012 Author Report Share Posted August 22, 2012 ma nemojte se vise prepirati :) aktuelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 (edited) Pa napušili su te ljudi zato što si izostavio taj drugi deo (pozadinu) priče, glupi trolu, a nije isključeno da si tu priču o poklanjanju izmislio da bi se oprao. Zato što ta priča o poklanjanju ti za 180 stepeni menja kontekst prvog posta, a posmatrajući kontekst istog, selfpwnovao si se najgluplje, na to se samo porota foruma nadovezala da te napušava, zato što glup trol je glup trol. napusio me ortak s neta sto se znamo 7-8 godina ? Glupi trolu?...cemu to glupi trolu ti ni ne znas ko sam ja da bi imao pravo da me nazivas trolom,a ti jadnice mozes da mi popusis kurcinu Edited August 26, 2012 by Luci-_- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 fajt fajt fajt fajt fajt Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted August 28, 2012 Author Report Share Posted August 28, 2012 lol :) imam jos dota, ko je zainteresovan neka salje pm ovde ili neka zove na 064 1747673 Vlada Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted September 19, 2012 Author Report Share Posted September 19, 2012 aktuelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted September 30, 2012 Author Report Share Posted September 30, 2012 i dalje aktuelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoSHOP Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 kolko kinte dota 2 buraz il zanima me samo ako u vidu gifta !!!??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brigate011 Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 http://steamrep.com/profiles/76561198054722027 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted October 27, 2012 Author Report Share Posted October 27, 2012 http://steamrep.com/...561198054722027 hvala, ali ima takvih bar 10-ak stave moju sliku i napisu "DBraveZ" i pokusavaju da scamuju igre... lako ih je prepoznati, jer im je profil i inventory private. Moji su uvek otvoreni, mogu da se vide igre i komentari prijavljujem ih, mnogi su vec banovani, al stalno se pojavljuju novi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts