D4M1R Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 (edited) Imam na svom kompu windows 7 i normalno radi,al kad udjem u cs i udjem na neki server fps mi padne do 60-70 i ne penje se na 100 ponovo,a kad tako padne na svake 3,4 sekunde pocne da mi secka.. v sync mi je off fps_max 101 full rate svi.. Ako ima neko ko zna u cemu je problem nek se javi. poz Edit: Resen problem,brisi ovo. Edited April 12, 2012 by D4M1R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Prvo objasni kako si rešio problem, u slučaju da nekome zatreba pa ide lock. Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
D4M1R Posted May 22, 2012 Author Report Share Posted May 22, 2012 Prvo objasni kako si rešio problem, u slučaju da nekome zatreba pa ide lock. Nista,stavio sam XP i normalno radi,zeznuo sam se oko toga sto moj komp ne moze da podrzi w7,slaba memorija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts