Hyperian Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 (edited) Posle vise od 6 godina aktivnog igranja resio sam da okacim wow o klin, najvise zbog smejurije od ekspanzije koja uskoro dolazi i vređa inteligenciju vanila gejmera. uglavnom, account koji prodajem je stvarno imba i na njemu imam 2 maina i mnoštvo dobro gearovanih altova: 1. 85 Rogue (Frostmane alliance) - 402 pve ilvl, fangs of the father, preko 13500 ahivment poena. dw, ragnaros, kael epic mount, 110 000 zlata u banci, elite cata gear i 2450 rejting u 3v3 (RMP(gladijator titula u prosloj sezoni i pre 3 sezone). Thunderfury (uzet još u vanili), i oba warglaivesa (uzeti u tbc). enchanting/engineering sa svim starim receptima , sve sekundarne profesije 525. Full cata PvP (elite conquest daggeri i ostala oprema). Banka je puna brojnih setova od vanile do cate, koje nikada nisam hteo da prodam ili disenchant (ispostavilo se da je bio dobar potez posto se pojavio transmog) tako da ko zeli moze da menja izgled od tier1 do poslednjeg seta. Ima jos milion stvari ali ne znam sta bih vise rekao - Ima mnogo titula, neke koje vise ne postoje ili koje je jako tesko zaraditi (Scarab Lord, Battlemaster, The Insane, Loremaster, Immortal, The Undying i mnoge druge). Ako vas nesto zanima, posaljite pm. 2. 85 Mage (Tarren Mill alliance) - 396 pve ilvl, Dragonwrath (legendary), oko 10000 ahivment poena i 30ak hiljada zlata. puno mountova (onyxia, dw, alysrazor). full cata, 2300 MLS. enchanting/jc 525 i sve sekundarne profesije 525. altovi: 3. 85 DK (Frostmane alliance) - Full cata pvp, Valor / LFR pve (~ 385ilvl) 4. 85 Paladin (Frostmane alliance) - Cata/ruthless pvp (holy), Valor/LFR pve (~380+ilvl) 5. 85 Warrior (Outland alliance) - cata/ ruthless pvp 6. 85 Priest (Outland alliance) - vicious/ruthless (stara sezona) pvp Imam i warlocka i druida 85 na Outlandu ali su blue geared i nisu igrani od kad sam dingovao. Uglavnom to je to, ako imate neko pitanje pustite PM. Samo ozbiljne ponude, ovaj account mi je zaista prirastao srcu, i jako teško sam se odlučio na ovaj potez (nije isključeno i da se predomislim na kraju). :) Edited March 24, 2012 by Hyperian indeed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts