per1sha Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 Da,nadam se da ce ovo biti pocetak neceg cesceg sto ce se desavati u celoj Srbiji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 bice super ako bude 11+ ekipa mi saljemo kesh za koji dan Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
shmi Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 Prijavljujem ekipu "nemamo ime" :D teengluesniffer, kravamocna, arthas, Shm1, Decojcica Jel to ona igraona dijagonalno od futoske? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeqtor Posted April 2, 2012 Author Report Share Posted April 2, 2012 Da shmi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
per1sha Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 Moze li neko da mi objasni,kako da sa zeleznicke stanice dodjem do matrix igraonice,dolazim iz BG tako da nisam upucen,hvala unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeqtor Posted April 2, 2012 Author Report Share Posted April 2, 2012 Dodji do Futoske pijace, znaci od Zeleznicke stanice ides samo pravo bulevarom i dodjes do Futoske i tu pitaj gde ja matrix... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 evo je slika :) Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeqtor Posted April 3, 2012 Author Report Share Posted April 3, 2012 Btw planirali smo da se igra 4 grupe po 4 ekipe ako bude 16 ekipa ali ako ne bude i ako ostane ovaj broj ili ako neko ispali pa bude jos manji, da napravimo 2 grupe po 6 ekipa ili koliko bude vec pa svako sa svakim i po 2 prolaze dalje u polufinale, finale koje se igraju bo3... Mislim da ce to biti ok, i da sve slabije ekipe koje prvi put igraju ovako nesto osete malo tu kompetitive atmosferu a ne da stavimo knockout sistem pa da ispadnu odmah i kao igrali jedan 2 meca i gg :P Znaci najbitnija stvar je da se sto vise igra i druzi i razmena iskustava :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virus. Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Da li do veceras moze da se prijavi jos jedna ekipa i da li moze da se daju pare na licu mesta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 ja cu danas poslati kesh ako sve bude kako treba, team moral je low :) Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeqtor Posted April 3, 2012 Author Report Share Posted April 3, 2012 Sto low panto? Ma daj nemoj da se ljudi tripuju ako izgube ovoliko ili pobede onoliko partija... Kao sto rekoh najbitnije je da se odrzi turnir i da sto vise ekipa dodje da se upoznamo pa da moze da se organizuje sto vise ovakvih turnira jer je ocigledno da je LoL jako postao popularan kod nas i da sigurno trenutno najigranija igra ubedljivo svuda... Kanter polako umire (sto je do jaja :D) a LoL scena bi pocela sa ovim turnirom i nadam se da ce jos neko da organizuje turnir posle ovoga a ja vam obecavam u septembru turnir sa INSANE nagradama tipa 100.000 dinara za prvo mesto i robne nagrade od sponzora i jos mnogo toga... Viruse moze, daj ime ekipe macko.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 ma drama :) jedan lik iz teama nije dobio invite itd ... 90% bice sve ok :) Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Daj turnir u Beogradu, ja sam mislio da se prijavim sa svojom ekipom, ali im je mrsko da se cimaju do NS-a ukoliko se pre toga ne uigramo za bar zavrsnicu turnira :) Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
per1sha Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Moj drug ima problem sa registracijom,zamolio me da ja registrujem njegovu ekipu,donece pare do 5og. Team name:DooYGa(tag-DooYg) Players:Voole,Lukeynator,Sombrrero,Lukke77,chronokaichristo hvala unapred,a sto se tice ovoga posta iznad mene,nas 2 dolazi iz bg,jedan iz subotice,jedan iz kragujevca i jedan je iz ns,sto se tice toga da se cimas ili ne zaista ne vidim problem da on ide 5h autobusom a ti 1.5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Ma nije meni frka da dodjem, ja sam ih obavestio odmah o turniru cim je okacen info, ali sta cu, ne mogu sam da dolazim kad oni nece. Ako budem bio pri parama za vikend, mozda se iscimam taj dan bar da odgledam turnir. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chauzar Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 I Koliko timova sada ima posto vidim i na forumu se prijavljujete ? :)Nego neka mi neko Kaze Sutra Moram da donesem pare za Ekipu tako ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virus. Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Prijavljujem ekipu Nikogovici: Virus12, dav87, Nikola Skejdz, StrangeWorld, Palamud . I jos jednom pitam da li mogu da se pare donesu na licu mesta, garantujem dolazak stopostotno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chauzar Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Prijavljujem ekipu Nikogovici: Virus12, dav87, Nikola Skejdz, StrangeWorld, Palamud . I jos jednom pitam da li mogu da se pare donesu na licu mesta, garantujem dolazak stopostotno... Mogu Brate dodji u matrix i daj nemanji do cetvrtka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chauzar Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 (edited) :) Edited April 4, 2012 by Chauzar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 parice uplacene :) Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 a sto se tice ovoga posta iznad mene,nas 2 dolazi iz bg,jedan iz subotice,jedan iz kragujevca i jedan je iz ns,sto se tice toga da se cimas ili ne zaista ne vidim problem da on ide 5h autobusom a ti 1.5 to sto tebe ne mrzi da se cimas 5 sati ne znaci da nekog drugog ne mrzi :) mene iskreno mrzi :P Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 okacicu mapu kako doci do igraonice malo kasnije. molio bih sve ekipe kojima su potrebni akauntovi da mi se jave, i da mi kazu koliko akauntova im je potrebno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 pustio sam pm nama treba jos ad i suma Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malina Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Ja bio trolovao za 1. april, al' izgleda da stvarno necemo moci da dodjemo (ekipa 'DOTA')... dvoici likova je nesto iskrslo, a ostala dvoica nece bez te dvoice da igraju... Eto cisto da kazem i da se izvinim. Da fali 1 ili 2 igraca gledao bih da nadjem zamenu i da to nekako "zakrpim", al' ceo tim da nadjem je malo previse. Btw najverovatnije cu doci da gledam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shmi Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Ekipi Nemamo ime trebaju 2 akaunta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts