Jump to content

WTS/WTT 11x lvl 85

Ponavljac

Recommended Posts

Pozz svima,

Imam 11x lvl 85. Devet igraca su horda na Sylvanasu (UD - priest, warlock, mage, rogue, dk, Tauren warrior, Belf palla, goblin hunter, orc shaman)

Priest je PvE ilvl 378 sa 8/8 DS ali preko raid findera i ima dagger od DWa.

Warlock, mage i DK su PvP orientisani sa osrednjim pve gearom. Warlock je full ruthless + jedan cataclysm gladiator item (a ima full vengeful transmo gear koga zanima, zajedno za staffom). Mage je s9 gear sa 2x ruthless sto sam tek poceo da farmam a DK je 3/5 ruthless.

Hunter, paladin, warr, rogue, shaman su takodje za PvE namenjeni stim sto njihov gear i nije nesto sem shamanov koji je tu i tamo dobar, da se uzme par itema za VP i moze da raida DS.

Igraci nemaju nesto posebno achievementa i mounta sem sto svi imaju Tyarell's chargera. Na Sylvanasu se nalazi oko 100k golda.

Pored ovih na sylvanasu imam female night elf druid na trollbane i male night elf druid na frostmane oba 85 sa ding gearom.

Nikad banovan, nikad hakovan. Prednost accounta je sto nije registrovan na Srbiju vec na Holandiju.

Ovaj account bih menjao sa slican account ISKLJUCIVO u ally. Molim vas nemoje mi nuditi accounte gde imate humana jednog a sve ostalo hordasi. Takodje, nisam neki fan draeneia, sto ih je manje to bolje.

Ne mora account da ima 11x lvl 85 ali 4,5+ je pozeljno.

Ko hoce da kupi account moze i to cena je 150e.

Kontakt:

063/364-000 - molim vas samo sms posto sam na faxu cesto pa ne mogu da se javljam. Ukoliko sam zaintresovan pozvacu vas prvom prilikom da se sve dogovorimo.

NAPOMENA: NISAM prvi vlasnik, ali imam apsolutno sav info od accounta. I dalje imam broj momka koji mi je prodao account koji se moze kontaktirati ukoliko se bilo sta desi. Moj broj je na post-paid koji imam vec godinama (i preko kog me verovatno mozete naci), nisam scammer koji baca kartice nakon dogovora. Ne hakujem accounte.

Od info imam: Ime i prezime, Cata CDkey, SQ i answer, mail (koji dobijate uz account meni ne treba) + kopija licne vlasnika.

P.S. sve dogovore radim face to face u nekoj igraonici jer sam ranijih godina bio debelo scammovan. Ako neko bas insistira da radi na drugi nacin (ili nije iz BGa) to iskljucivo radim tako sto prvo ja uzimam podatke od vaseg acca ili novac pa tek onda vi dobijate info od mog acca.

Veliki pozdrav svima, uzivajte!

Edited by Ponavljac

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...