JuReee Posted March 15, 2012 Author Report Share Posted March 15, 2012 Moze da se uplati ljudi.... samo uplatnice slikajte i posaljite na mail..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apsolute Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 a zbog cega kgb nije u pozvanim ekipama ? :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuReee Posted March 15, 2012 Author Report Share Posted March 15, 2012 kad je pravljena pozivnica, kgb je imao problem sa ekipom, tako da posle nisu mogli da budu ubaceni u pozvane ekipe. a i ti se jedini nadjes pametan da pitas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGAGE benassko Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 lobanja je to svuda gura njusku @aps Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Primalac: Nikola Neskovic, Vojvodjanska 146 11000 Beograd --- sve vam je jasno kad saljete nesketu pare, neske gde beshe idemo ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_Indjija Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Uplatnica poslata (iz 2 dela uplata) :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 a koj ce sistem biti na turniru? koje mape u grupama? odredjene ili banovanje mapa? jel prolaze opet sve 4 ekipe pa se ukrstaju 1 vs 4 itd? Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuReee Posted March 16, 2012 Author Report Share Posted March 16, 2012 mape cemo odrediti, ali verovatno dd2, inf i nuke u grupama kao i prosli put... a posle ide banovanje mapa, opet prolaze sve 4 pa ide nadigravanje :) ali sve cemo objaviti uskoro :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apsolute Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 kad je pravljena pozivnica, kgb je imao problem sa ekipom, tako da posle nisu mogli da budu ubaceni u pozvane ekipe. a i ti se jedini nadjes pametan da pitas. Samo pitam,ne moras drsko da mi odgovaras :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 kad je pravljena pozivnica, kgb je imao problem sa ekipom, tako da posle nisu mogli da budu ubaceni u pozvane ekipe. a i ti se jedini nadjes pametan da pitas. A sto je maksnet pozvan a ne sMk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 realno je da bude ban mapa po grupama :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roknic Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Ajde dajte taj ban mapa po grupama :) NEMOJ JURICU SVE DA NAMESTIS OPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljovic Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Ajde dajte taj ban mapa po grupama :) NEMOJ JURICU SVE DA NAMESTIS OPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET!!!!!!!!!!!!!!!!!! On da namesti?! Decko je posteniji od Sunca kad' izgrije co'ece! Sto ti je ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nonet Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Poslao sam ti sliku uplatnice na pm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fp-k Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Ja ti nisam poslao ali smo uplatili danas tako da je to, to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuReee Posted March 16, 2012 Author Report Share Posted March 16, 2012 Ja ti nisam poslao ali smo uplatili danas tako da je to, to :) Brate moras da mi posaljes uplatnicu kako bi ja znao da ste vi uplatili... kad dobijem uplatnicu ja tako znam da je neka ekipa uplatila.... tako da dok ne dobijem uplatnicu nece biti kao da ste uplatili :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Kad ce parovi/grupe? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuReee Posted March 16, 2012 Author Report Share Posted March 16, 2012 u nedelju predvece oko hmm 6,7,8 :) posto su uplate do nedelje do jedno 2,3 sata kako bi bila jos koja ekipa vise :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fp-k Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 (edited) ma tovarim buraz si lud :) naravno da cu ti poslati :) daj samo neki mail nesto edit: dobio sam mail Edited March 16, 2012 by kidE545 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAxobeat Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 u koliko sati ce da krene to sve ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuReee Posted March 17, 2012 Author Report Share Posted March 17, 2012 oko 4,5,6.... ja se nadam oko 17h da bi stiglo sve da se zavrsi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 hejt uplatio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fp-k Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 reci mi jure jesi dobio uplatinicu od fp-a ? posto mi se tripuje fon nesto ne mogu da vidim da li je poslato ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark_ Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 11.SaB [ Bjeka, spamche, Juicer, kidE545, manKind ] [uPLATILI] Valjda jeste čim je napisao "UPLATILI".. :D Quote UNiTEDWESTAND! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuReee Posted March 17, 2012 Author Report Share Posted March 17, 2012 pa napisao sam da ste uplatili :D cim mi stigne ja stavim uplatili :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts