foB Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 ty dr :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadjomaniksde Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Da mi nije DUSANA jos bi trazili ip :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 STA KOJ KURAC HLTV STOPED ~_~@~_~_@~_@~@_~_@~@~@~@_hltv3.verygames.net:27057 dps urban gogo saleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 GG. Jbg mi smo imali ogromne probleme sa netom u prvom mecu sa dps-om :( Inace, Spamche je od kuce najbolji igrac na svetu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPAMCHE Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 @toMaBRE ja se izvinjavam tomo ali u cemu je problem? Da li sam ja hejtovao nekog uopste do sada? Da li sam prozivao nekog? Ne znam kakav problem imate ti, glupinho i jos pojedini protiv mene? Sam vam nabio komplex neki? I bash ti hvala sto me smatras za najboljeg online igraca to mi puno znaci od tako RASNOG kanterasa poput tebe.... over and out. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOLMES Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 @toMaBRE ja se izvinjavam tomo ali u cemu je problem? Da li sam ja hejtovao nekog uopste do sada? Da li sam prozivao nekog? Ne znam kakav problem imate ti, glupinho i jos pojedini protiv mene? Sam vam nabio komplex neki? I bash ti hvala sto me smatras za najboljeg online igraca to mi puno znaci od tako RASNOG kanterasa poput tebe.... over and out. Mogao bi malo u LAN da dodjes za promenu, da te vidimo kakav si... 'ajde frajeru, sto ne dodjes ? Lepo ti od kuce da palis raznorazna nedozvoljena sredstva ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 realno,chiterchina raspala =D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 @toMaBRE ja se izvinjavam tomo ali u cemu je problem? Da li sam ja hejtovao nekog uopste do sada? Da li sam prozivao nekog? Ne znam kakav problem imate ti, glupinho i jos pojedini protiv mene? Sam vam nabio komplex neki? I bash ti hvala sto me smatras za najboljeg online igraca to mi puno znaci od tako RASNOG kanterasa poput tebe.... over and out. Izvini rasni kanterasu. Moj komentar uopste nije bio zlonameran, stojim iza toga da si najbolji igrac protiv kojeg sam ikada igrao, a posto smo igrali samo online, ne mogu da tvrdim da i jesi. Ono kako si nas ubijao je bilo nerealno i zato smo trazili POV demo. Ne vidim uopste u cemu je problem, ako budes tako nabijao u lanu, prvi cu prici da ti cestitam i bice mi drago. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LePt!r'TJMN Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Izvini rasni kanterasu. Moj komentar uopste nije bio zlonameran, stojim iza toga da si najbolji igrac protiv kojeg sam ikada igrao, a posto smo igrali samo online, ne mogu da tvrdim da i jesi. Ono kako si nas ubijao je bilo nerealno i zato smo trazili POV demo. Ne vidim uopste u cemu je problem, ako budes tako nabijao u lanu, prvi cu prici da ti cestitam i bice mi drago. Klinac da te ne vidim...to za lan si cuo od pojedinih sto pricaju pa ajde i ti da se javis.Ako si ti dobar igrac nema veze dal je online ili lan,ti bi ga dobio ovako DOJI NA SPAMA BRE BUDALO :tf: Quote ~PISAM PO TERENU~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 GG. Jbg mi smo imali ogromne probleme sa netom u prvom mecu sa dps-om :( Inace, Spamche je od kuce najbolji igrac na svetu. Sreca pa je ovo takmicenje bilo "od kuce" :/ Dobro ajde mozda tvoj komentar nije bio zlonameran, palis coveka koji ustaje u 7h za posao :D Nije te razumeo verovatno... Spame cheateru, posalji im demo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VessA1 Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Isto tako je pricao i dejan J. pa je dobio 16:2 .... tako da samo napred FULL_RS !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Ne optuzuje ga niko za wh dok ne pogledamo demo. I nema potrebe za glupim komentarima, nismo deca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPAMCHE Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Ok tomo ja se izvinjavam ako sam pogresno protumacio tvoj post.... nisam bio upucen da ste trazili pov demo... dobicete link kada dodjem kuci posto sam trenutno na poslu. Hf. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOLMES Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 (edited) Ok tomo ja se izvinjavam ako sam pogresno protumacio tvoj post.... nisam bio upucen da ste trazili pov demo... dobicete link kada dodjem kuci posto sam trenutno na poslu. Hf. Nemoj samo da ti nestane struja iznenada ili da ti izgori hard disk sa particijom gde ti je steam folder ili da ti ide brat u vojskE pa da ga ispracujes ili rodjaka mala da ti obrise ceo folder ili, ne daj boze, da ti ukradu komp ninja warriorsi... Edited March 7, 2012 by HOLMES Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEE Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 HeatoN < spamchE :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPAMCHE Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 @Beskucnik OBRI GA KLOSARU 1! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NYANEGREDO Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Jel ima neko cit treba mi za druga majke mi ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LePt!r'TJMN Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Jel ima neko cit treba mi za druga majke mi ! HAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHA Quote ~PISAM PO TERENU~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mankind Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 razocmaraj spamcheta! Quote klipiri klapari klap Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPAMCHE Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 (edited) @toma http://www.4shared.com/rar/cIK6FW81/tuscanhejt.html?refurl=d1url izvoli. Edited March 7, 2012 by SPAMCHE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOLMES Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 @toma http://www.4shared.com/rar/cIK6FW81/tuscanhejt.html?refurl=d1url izvoli. Hm, ima situacija jedna sumnjiva jako... Nisi imao pare za m4, kupio si famas, zasto ? Na 13:58 si krenuo bas ka protivniku, kako si znao da je tamo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPAMCHE Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Morao sam da krenem jer je djuser poceo da se dere "NEPRIJATELJ PRELAZI REKU"! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AD1- Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 PRAVDA ZA SPAMCHETA! :=D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Niko ne optuzuje Spama za wh, sta se palite. Ty za demo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 (edited) dobra selekcija pucanja. Edited March 7, 2012 by SHMEKER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts