numlock Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 poz svima, WTS licni WoW i SWtOR account, nemam vremena vise za mmo stoga ih prodajem Cena samo 130e za sve, nikad banovan, dobijate sav info i skeniranu licnu ako je potrebno... Mozete takodje i prodati golde i SWtOR i vratiti solidnu kolicinu para i da vam pritom ostane 2x WoW acc i gomila likova sa solidnim gearom etc Sa Absolutegamers mozete prodati golde do 65e (u zavisnosti koliko zelite da ostavite sebi). (Neznam dali smem linkove ali google i pogledajte na gramno i mmowned topike, extra deal i brzo wow gold prodaja ili me pm za iste) SWtOR mozete prodati za 40-50 ako zelite i dobijete znaci wow za extra 30e samo. Q: Zasto ti to ne uradis i prodas samo wow za tu cenu? A: Zato sto me mrzi i nemam nameru vise da igram niti ulazem vreme atm u bilo koji mmo. Absolutegamers deal je proveren tako da mozete da prodate gold odmah cim uplatite acc i mozete da ga ulogujete. =================== WOW account ima 2 acc: =================== 2 WoW accounta na 1 battlenet acc. Svi su apsolutno DS ready, gomila extra stvari po likovima, od rare mountova (zg tigar, pve mountovi etcetc) do gomile petova i legendary(tfury) na dk i warr i ostalih wow gluposti Account no 1 ------------------- 85 shaman (resto pvp i pve full - ele pvp full) 85 priest (healing pvp full) 85 rogue (pvp full) 85 paladin (holy pvp i pve full - pve ret) 85 hunter pvp i pve 85 warrior pvp i pve 85 DK - los gear (extra char ex main naj dk na realmu, rare mounts, titles) 85 druid - los gear Ovaj account ima lepih 170-180k golda i gomile raznih mats. Svi likovi su na istom realmu. Znaci moze da se sedne i da se bira sta ce da se igra, moze da se pokupuje sa AH i da bude extra bilo koji char. Sve imaju maxed profesions sem dk, tako da moze da se pravi sve i svasta i da se zgrne jos golda. *** Account poseduje sve heirlooms, svi likovi imaju onog guild lvl 25 mounta scorpiona *** Account no 2 ------------------- Moj stari account i nisam ga koristio par godina. Najveci lvl je hunter lvl 70 ali je old school lik, vanilla general rank i 115 k honorable kills iz vanille takodje i lvl 60 gear Jos par lvl 60 likova, 2x rogue i slicno i 2 extra 19 twinka. ~30k golda na tom acc ============================= Star Wars - The Old Republic account ============================= Account ima Lvl 50 sith assasin (veoma slicno rogue spec i gameplay) moze i tank spec. Full epic (dobar veoma ako nisi upucen u SWTOR jos) gear, max vehicle (kao letenje skill samo voznja ovde) 1 milion credita, max profesije Syntweaving (kao tailoring) i sve ostale crew profesije Ima i alt bounty hunter , bice i on 50 soon, on je dps a moze i healer spec. Extra guild, drugi na realmu, svi smo stari wow raideri 2 meseca gamecard ima active sms ili poziv na 064 437 2345 oko dogovora i vise info ako treba Znaci, samo 130e, direktan trade ili saljem info posle uplate na racun. Prodajte zlato i swtor i dobijte extra wow acc za 30ak evra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts