Jump to content

WTS/WTT DKa Hitno pve+pvp dobar gear

Nile:D

Recommended Posts

Pozdrav,Prodajem DKa: http://eu.battle.net/wow/en/character/kazzak/Nilquezz/advanced

Main spec je tanking 391ilvl (217k hpa ub)Dps 387(ima weapon od deatwinga za unh,trenutno je u frost specu), pvp 393. Trenutno radim na profesijama ima 400herb i 365mining ATM, trebalo bi skoro da budu full. Ima dosta stvari u banci za transmog,dosta gluposti i neke matsove, 5k golda, full flying...Uskoro cu da uradim full ds i par hc bosseva tako da ce imati i Destroyer's end titulu. Sto se tice trada mogu menjati account iskljucivo za sledece karaktere na normalnim serverima.Gear neka bude priblizan makar u jednom specu.)Morate imati full info od accounta.

Druid(bilo koji spec, pve preff)

Holy Paladin (pve ili pve nije bitno)

Rogue (pve/pvp)

Hunter (pvp/pve)

Warrior (ARMS PvP samo)

Mage ( pvp preff, mada moze i pve) I

Priest (pve/pvp dps/healer nije bitno)

Za vise informacija 069-40-36-910. Takodje mogu da prihvatim i neke interesantne ponude...Sto se placanja tice posta/racun nije bitno dogovoricemo se lako. Imam neku cenu u glavi, pozovite pa cemo se dogovoriti.

Imam Full info od accounta znaci sva 4 keya,SQ, i ostalo, Takodje dajem sliku licne, Acc nikada nije bio banovan i prvi sam vlasnik i na njemu se nalazi i 60lvl paladin.

Hvala, nemojte da mi saljete poruke ovde na site-u zato sto verovatno necu da ih vidim, hvala.

Edited by Nile:D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...