agrsv Posted February 25, 2012 Report Share Posted February 25, 2012 (edited) Kupio sam flash pre nekih nedelju dana, radio je ok do juce kada je odjednom poceo da me jebe. Naime, problem je sledeci. Kada ubodem fles, sve normalno ucita i stoji, dok ja ne udjem na fles i onda odjednom zatvori prozor i to je to. Fles mi i dalje pokazuje u my computer-u, stim sto mi izbacuje obavestenje "insert disk" kada probam da udjen na njega i prikazuje da fles ima 0 bajta. Probao sam da ga formatiram, ali sam ga i tu popusio sa vindovs nije uspeo da zavrsi formatiranje "nije ni krenuo da radi". I da, u pitanju je transced JF700 od 16GB. Pomagajte :((( Edited February 25, 2012 by agrsv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 ja sam reinstalirao drajvere za usb preko device menagera:) i tako sredio :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted February 26, 2012 Author Report Share Posted February 26, 2012 Resio sam problem sa Transcendovim recovery tool-om :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts