deK!sa Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 (edited) Ukoliko neko prodaje kinzu (iskljucivo novi neotpakovan,pouzecem) ili zna neku prodavnicu u BGu koja ga ima,neka mi se javi na pm. Ja sam pregleo citav net i ne mogu da ga nadjem kod nas. Edited February 21, 2012 by dekisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Ukoliko neko prodaje kinzu (iskljucivo novi neotpakovan,pouzecem) ili zna neku prodavnicu u BGu koja ga ima,neka mi se javi na pm. Ja sam pregleo citav net i ne mogu da ga nadjem kod nas. Imas ga bilo gde, kao naprimer Games. 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deK!sa Posted February 22, 2012 Author Report Share Posted February 22, 2012 Imas ga bilo gde, kao naprimer Games. trazim v1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Pa skoro svugde imas i v1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deK!sa Posted February 22, 2012 Author Report Share Posted February 22, 2012 Ok a ja sam gledao na 5 sajtova i zvao jos 5 prodavnica i nigde nemaju. Anyway,odlucio sam sam se da uzmem v2, tako da ako ga neko prodaje jeftinije od prodajne cene neka se javi. :) (novi naravno) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Druze, uzmi lepo u game-s, nov ti je 4.800 (sto i nije tako puno), i uzivaj. Moja preporuka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts