G!!! Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Vise sam za varijantu da dete ranije izvedes na pravi put da ne dodje do toga da moras da ga stalk-ujes, ukoliko je moguce =] normalno je da ces da pratis voje dete :) i skim se druzi, i kakvi su mu afiniteti, i gde se igra, i gde trosi pare... verovatno je individualno kada ces skontati da se za tim smanjuje potreba, ali kontam da to sigurno nije u tim nekim tinejdzerskim godinama kada opet svako dete moze drugacije da se ponasa ... ono sto znam roditelja koji su decu izvela na pravi put, velika kontrola je a must have, samo je caka to raditi a da klinci ne skontaju :)) poznavajuci sebe ja cu svom detetu da ugradim gps lokator , sad jos dok je mala! jao djordje sto ti je lepa cerkica, samo sta joj je to iz uveta... mmmnista masno tkivo! ok ovaj lik je verovatno propustio prvih 12 godina vaspitavanja itd itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 ako nista drugo, rednekcici iz tog sela u americi ce dobijati picke od te male ranije nego sto su mislili :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts