Kurotresin@ Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 (edited) E ovako drugari . Dosao sam na ideju koja ce nadam se biti dobro ispracena od strane nas (igraca PES-a) . Da ne duzim , evo o cemu se radi ... Svi znate ili ste na televiziji culi da su nam potrebn inkubatori za bebe , ko nije cuo evo moze pogledati sajt http://www.bitkazabebe.rs/ ... Dosao sam na ideju da svako ko zeli da igra turnir na kome NECE BITI NAGRADA (mozda ce biti samo pehar) , vec ce sve pare ici na racun "Bitka za bebe" ... Pokusao bih da se dogovorim i sa igraonicom da ne uzmu nista za igranje , i pokusao bih da nadjem neke sponzore nadam se da humanih ima ... - Ucesce na turniru iznosilo bi 1000 rsd (znam da je 1000 dinara nije mala para , ali takodje mislim da mozemo da ne izadjemo i popijemo 2 soka , ili popusimo 3-4 pakle cigara i eto ucesca ... ) - Popricao sam sa nekim drugarima koji ove turnire igraju , neki su za , neki ne , ali uglavnom ova tema je samo da vidimo koliko nas moze da se skupi , pa ako ideja uspe otvoricu temu sa detaljnim stvarima oko turnria (igraonica , datum , vreme etc etc ... ) -Dakle slobodno napisite svoja misljenja samo nemojte da lupate gluposti jer ovde im nije mesto , ovo nije turnir za nas , vec za bebe - Dodjite da se druzimo i pomognemo , ovo nije mnogo ali je ipak nesto !!! - Ko zeli da pomogne moze da mi se javi , svaka pomoc je dobrodosla !!! - Ko zeli da igra neka ostavi ime i prezime da bi znao koliko bi otprilike ljudi doslo ! HVALA Igrali bi : 1) Stefan Milivojevic 2) Nemanja Smiljevic - Neka 3) Bosko Nikolic 4) Milan Mihajlovic 5) Aleksandar Alijevic 6) Jeremic Milos -Jerema 7) Marko Stevanovic - Tweety 8) Marko Vignjevic - Vignja 9) MakiBor ? 10) Milos Milicevic 11) Goran Rebic - Rebba 12) Filip Panic - Sheva EDIT !!! NAGRADA JE OBEZBEDJENJA , ZAHVALJUJEM SE MIHAJLODC-u !!!EDIT !!! Edited February 3, 2012 by Kure. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 pes je sranje, dajte fifu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurotresin@ Posted February 3, 2012 Author Report Share Posted February 3, 2012 pes je sranje, dajte fifu. -Dakle slobodno napisite svoja misljenja samo nemojte da lupate gluposti jer ovde im nije mesto :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 hahaha, znam znam, ali morao sam, bas je bilo jace od mene. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kekic Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Fifa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurotresin@ Posted February 3, 2012 Author Report Share Posted February 3, 2012 Fifa :) Vidim ima vas mnogo , zato i organizujete turnire , ako nemate sta pametno da napisete zaobidjite temu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kekic Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Sto si ti neki mnogo jak lik :D A vas ce da bude sigurno 1000,neverica.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurotresin@ Posted February 3, 2012 Author Report Share Posted February 3, 2012 jesam ... ne brini se ti koliko ce nas da bude , ali nas ima vise nego dovoljno . Necu vise pisati u ovoj temi ocigledno da se nekima ne svidja ... Bitnije je da li je bolja FIFA ili PES od nekih drugih stvari . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kekic Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Poenta je da vas bude sto vise,a igra je nebitna mogu i karte da se igraju... Ako je vec humanitarno onda neka to bude kako treba....Jer oni i to zasluzuju.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurotresin@ Posted February 3, 2012 Author Report Share Posted February 3, 2012 upravo sam to i napisao ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reba Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 ja hocu da igram, sta god da je. Quote Final - 25 May 2005 20:45 (local time) - Atatürk Olimpiyat Stadium - Istanbul MILAN 3-3 LIVERPOOL (Maldini 1', Crespo 39', 44') (Gerrard 54', Šmicer 56', Xabi Alonso 60') Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts