Giganthrax Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Kada sam igrao SC2 pre godinu dana, na losijoj grafici, windows XP-u i sa losijim netom, nikada nisam imao FPS probleme. Sada ga reinstalirah, kada ono svaki put kad je iole malo veca makljaza FPS ode do vraga, da se screen freezuje po sekundu-dve. :[ Igra mi preporucuje da sve drzim na Ultra/High. Smanjio sam sve zivo na low/medium i svejedno imam te FPS probleme. Znate li sta to moze biti? Imam sledecu mashinu: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+ 3.00 GHz 3.25 GB RAM 32 bit, windows 7 Radeon HD 6850 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Probaj da uradiš sve što piše ovde (pa kad sve završiš, restart) http://software.benchmark.rs/windows/windows_7_optimizacija_nakon_instalacije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spery Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Imas FPS probleme nezavisno od detalja jer je sc2 zahtevan za CPU. A proc ti je malo stariji pa ne moze da isprati. Meni isto nekad malo zasteka ako su massive team fajtovi (imam phenom II x2 550BE) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giganthrax Posted January 31, 2012 Author Report Share Posted January 31, 2012 Ali, pre godinu dana sam na istom tom kompu, samo sa losijom grafikom, windowsom XP i losijim netom, igrao SC2 i nikakva seckanja nisam imao osim ako bas ne roknem grafiku na ultra. :S Uglavnom, ispratio sam sve sto je napisano u ovom linku koji je voodoo postovao, pa cu da vidim kako sljaka. :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giganthrax Posted February 3, 2012 Author Report Share Posted February 3, 2012 Eeeee, voodoo, uradio sam sto je pisalo u linku + jos par nekih stvarcica i sada radi kao bog. Hvala na pomoci. :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts