Dreadnought Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Govorim za iskljucivo za D3 betu, posto sam imao priliku da je odigram nekoliko puta :) Citaj sta ljudi pisu <3 Ja se izvinjavam. :) Evo prochito sam josh jednom tvoj post. Ne mogu da se ne slozim s tobom da beta jeste ogranichena, al generalno nije nash marketinshki pametno da se ceo gameplay omogutji u beti. Voleo bih da se dochepam beta kljucha pa da se malo familijarizujem sa mehanikom i "osetjajem za feeling" igre, ali definitivno nisam tolko zagor'o da dam lovu za beta kljuch. Valjda tjemo da dochekamo taj launch igre... Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The MisT Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 (edited) Ja se izvinjavam. :) Evo prochito sam josh jednom tvoj post. Ne mogu da se ne slozim s tobom da beta jeste ogranichena, al generalno nije nash marketinshki pametno da se ceo gameplay omogutji u beti. Voleo bih da se dochepam beta kljucha pa da se malo familijarizujem sa mehanikom i "osetjajem za feeling" igre, ali definitivno nisam tolko zagor'o da dam lovu za beta kljuch. Valjda tjemo da dochekamo taj launch igre... Opusteno, svi gresimo <3 Iksreno ja trenutnu betu dozivljavam vise kao demo za mase. Nema pvp-a, podizanja tezine, a zbog limita na 13 nivou, svakoj klasi fali oko 70% skilova. Ukoliko su planirali da balansiraju klase za pvp ili pve, trebali su makar da otljucaju sve talente kako bi igra zaista mogla da se testira. Zato kazem, trenutna beta nije nista posebno, cist maretinski potez kako bi se nalozile mase :) Edited January 26, 2012 by The MisT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Radim trenutno na video zapisu od 5 minuta, cisto da prikazem vizualno sta je to izmenjeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 (edited) Samo vidi da bude jaka evidencija dobrog kvaliteta izrade. Edited January 26, 2012 by shw. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Samo vidi da bude jaka evidencija dobrog kvaliteta izrade. Evo tih 5 minuta renderujem 4 sata :P sve u pixele ima da bude u fullu ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 Malo samo pojacajte :) Ne kapiram sto mi youtube smanjio zvuk :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FREEDA Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 I dan danas imam d2 na kompu :) Jednostavno to ne moze da dosadi. Igrao sam i igrao i igrao... Klasik jebeni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 stevo daj neku betu bre :) Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted January 27, 2012 Author Report Share Posted January 27, 2012 Fin review sajlenseru. Jesi primetio da skillovi vise nemaju procenat dmg koji prave? Recimo ranije je pisalo na svakom skilu npr does 120% weapon damage to all enemies in XX radius, a sad pise samo damages all enemies in XX radius to mi je iskreno najbezveznija promena u ovom novom patchu kao i to sto su sve detalje strpali u "I" a izbacili "C" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 Fin review sajlenseru. Jesi primetio da skillovi vise nemaju procenat dmg koji prave? Recimo ranije je pisalo na svakom skilu npr does 120% weapon damage to all enemies in XX radius, a sad pise samo damages all enemies in XX radius to mi je iskreno najbezveznija promena u ovom novom patchu kao i to sto su sve detalje strpali u "I" a izbacili "C" Iskreno znam da je bilo u procentima :) Medjutim nisam zapazio da su izbacili %. Sto se tice trpanja C u I, i uopste kompletne izmene Patch 10 ja posmatram to kao sledece: WoW je imao totalno retardiran stats sistem i itemizaciju u vanili i tbc, pa su posle sve to izmenili da sada to izgleda jednostavnije i razumnije. Tako mi je itemizacija i kompletan stats bio previse veliki u diablo pa su i oni sami videli da moraju to malo da smanje i da pojednostavne. pojednostavili su da ne moras da otvoris C i i: ) Nego kao u WoWu sto su doneli preko char screena vidis lepo stats + iteme koje nosis ne i inventory, al slicno je. Menjanje skillova mi je malo cudno sto su stavili 30 sec CD. Jednostavno sve ja ovo vidim da se igra pojednostavni da ne bude previse komplikovana, sto su inace zeleli sa WoW-om da urade tako sada rade sa Diablom. I ono najbitnije veliki plus za remove Cauldron of Jordan, kao i Nephalem Cube. Pa bilo je smesno da ne moram u grad da se vratim nego sve prodajem i salvagujem kako pokupim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Fin review sajlenseru. Jesi primetio da skillovi vise nemaju procenat dmg koji prave? Recimo ranije je pisalo na svakom skilu npr does 120% weapon damage to all enemies in XX radius, a sad pise samo damages all enemies in XX radius to mi je iskreno najbezveznija promena u ovom novom patchu kao i to sto su sve detalje strpali u "I" a izbacili "C" ++1 Quote Craziness is directly related to having a vagina. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted January 28, 2012 Author Report Share Posted January 28, 2012 Bas sam se malo pre igrao malo sa Monkom, razbija sve pred sobom, al mi je stvarno bezveze sto izbacise procente skillova, kapiram da ce to vratiti.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted January 31, 2012 Author Report Share Posted January 31, 2012 Fina vest za one sa slabijom internet konekcijom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 bila bi da je 2005 :D Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted February 1, 2012 Author Report Share Posted February 1, 2012 Pa dobro, ja imam 6mbit/192kbps konekciju, sto je vise nego pristojno za nase uslove, na starom patchu (8 ili9) beta je umela fino da laguje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FREEDA Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 sad mi rece ortak da je procitao na ign-u da d3 izlazi 31.3. jel iko ista cuo u vezi tog? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted February 1, 2012 Author Report Share Posted February 1, 2012 Nema od toga nista, dok Blizzard ne objavi release date, gomila prodavnica/sajtova baca random datume, nista nije zvanicno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Nema od toga nista, dok Blizzard ne objavi release date, gomila prodavnica/sajtova baca random datume, nista nije zvanicno... Ja sam meto najbolji random date 31.12.2012 :) pa se lako da promeniti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FREEDA Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Taman se ponadao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted February 9, 2012 Author Report Share Posted February 9, 2012 Sveze za trenutnog blizzard sastanka : Targeting a Q2 Release for Diablo 3 (keep in mind, this still could land in "early") Beta Testing and Auction House testing going well. dakle, u sorcu i majici cemo docekati D3 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted February 10, 2012 Author Report Share Posted February 10, 2012 Ce poginemo u vodu svi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted February 17, 2012 Author Report Share Posted February 17, 2012 Novi patch za betu se ocekuje za 24 do 48 sati , trebalo bi da implementiraju sistem runa i jos neke novine. Kacim changelog cim bude dostupan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted February 19, 2012 Author Report Share Posted February 19, 2012 Upravo isprobavam novi patch 13, svidjaju mi se promene, detaljniji utisci kasnije, mozda i video review sa Silencerom. Blog post za patch 13 Changelog Patch 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 (edited) Ne znam zasto, al ne mogu da se logujem kaze mi da mi username i pass nisu dobri lol a u wow i sc sel ogujem bez problema. Vidim na zvanicnim forumima da nisam jedini. Edited February 19, 2012 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted February 19, 2012 Author Report Share Posted February 19, 2012 Hm, meni isto bilo jutros al mi bio caps lock upaljen Ne znam sta moze biti, evo ja sad igram normalno, ima ljudi, server je ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts