Vlada.ns Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 (edited) Kao sto naslov kaze prodajem Cataclysm account. Na accountu se nalazi vise likova, ali Rogue jedino vredan pominjanja. Rec je o Human Rogue, Stormreaver EU, 85. lvl. Ranije sam aktivno i raidovao i radio pvp, mada od novog patch-a sam bio dosta neaktivan. Deo legendary questa je uradjen, tj posedujem prvobitnu verziju legendary daggera. Od profesija rogue ima jewelcrafting i alchemy. Jc ima gomilu starih recepata TBC, WOTLK, kao i 18 novih recepata za cataclysm epic gemove. Dosta zanimljivih petova kao i mountova (Exalted Netherwing reputacija, svi netherwing zmajevi kupljeni). 50 000 golda se nalazi na ovom liku. Armory link: http://eu.battle.net/wow/en/character/stormreaver/Stunalock/simple Na accountu se takodje nalazi i par altova (shaman 30 lvl, warrior 65 lvl, dk 58 lvl), i heirloomi za sve njih. Heirloom: full mail, full plate, par itema cloth i leather, par vrsta oruzja. Pretplata traje 28. 2. 2012., tako da dobijate i mesec dana besplatnog igranja. Account nikad nije bio banovan, hakovan, nikad nikakvih problema nije bilo. Posedujem sve moguce podatke vezane za acc. Cena: 100 eura (mada se mozemo dogovoriti oko svega) :P Dogovor preko telefona ili maila. Ime: Vlada Telefon: 063 783 17 99 Mail: Vlada.ns Ja se inace nalazim u Novom Sadu, tako da bi dogovor sa ljudima odavde trebao biti dosta jednostavan... Edited January 23, 2012 by Kemp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts