Aleksandar_ Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 dobro je, prekinite :) Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANDERSONjj Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 (edited) Satnice su izasle za one koji mozda nisu pogledali, cup pocinje u 15h http://www.e-frag.net/index.php?site=matches&action=viewmatches&cupID=4 10-15 minuta prije svog meca sa nickom na koji ste prijavljeni uci na mirc kanal ili webchat.quakenet.org #e-frag Edited December 23, 2011 by ANDjjj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HYSTERIA Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 e-frag postala ozbiljna organizacija :) svaka cast..samo nastavite :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReMAX Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 webchat.quakenet.org soba; #e-frag Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReMAX Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 (edited) svaka cast makiju, ali admini su retardi... nasi srbi, pa to stokaaa bree!! ovaj nece da predje, lepse mu da se blinka na 50-60ms, da leti po mapi... pa kakva ti je to igra kralju... nece da predje na epsV2 nas domaci server, gde bi igrao na 8-10... admina isto mrzi... au svaka vam cast... dal' ste tolko retardirani p.s - i sad nek dodje organizator nek napise; ko gubi ima pravo da se ljuti. Edited December 24, 2011 by ReMAX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurotresin@ Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 realno kad je onaj lik prosle nedelje pisao isto ovo ti si ga napusio ku rcem :) A KAKO TI JE SAD ??? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReMAX Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 (edited) ne, ne... nisam ga napusio kurcem! taman posla kakav je to recnik ? on se pao covek vs nekog stranca... to je okej, normalno je da ce da igraju na nekom nemackom serveru... ali ja sam vs naseg jebenog srbina koga boli kurac za manji ping i boli ga da mu radi lepo ... vise mu odgovara 50ms, nego li 10... o tome se radi.. i sto admina zabole da predje na drugi server, to je njemu cimanje... ako im vec manjkaju serveri, nek potraze, ja sam im ponudio pomocu vidu servera... sad, njegovo je i ja bezveze pisem... njegovo je sto nece da igra na domacem (epsv2) nego oce na stranom (50ms)... a maki covek nije kriv, ne moze nekog tamo da natera da predje na drugi server, koji bolje radi nekom tamo igracu.... uuu jesteeee sad, moze da buse samo zahvalan sto mu ovaj pomaze... a i nije kriv decko, sto ne moze da nabavi bolje servere, pa da se igra normalno... inat je problem, tj srbin, tj. mi, tj. ja. Edited December 24, 2011 by ReMAX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 ^Licemer + mudroser @maki jesi okacio one tvoje castove na yt ? ako jesi pusti link xD keep it up Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted December 24, 2011 Author Report Share Posted December 24, 2011 ne, ne... nisam ga napusio kurcem! taman posla kakav je to recnik ? on se pao covek vs nekog stranca... to je okej, normalno je da ce da igraju na nekom nemackom serveru... ali ja sam vs naseg jebenog srbina koga boli kurac za manji ping i boli ga da mu radi lepo ... vise mu odgovara 50ms, nego li 10... o tome se radi.. i sto admina zabole da predje na drugi server, to je njemu cimanje... ako im vec manjkaju serveri, nek potraze, ja sam im ponudio pomocu vidu servera... sad, njegovo je i ja bezveze pisem... njegovo je sto nece da igra na domacem (epsv2) nego oce na stranom (50ms)... a maki covek nije kriv, ne moze nekog tamo da natera da predje na drugi server, koji bolje radi nekom tamo igracu.... uuu jesteeee sad, moze da buse samo zahvalan sto mu ovaj pomaze... a i nije kriv decko, sto ne moze da nabavi bolje servere, pa da se igra normalno... inat je problem, tj srbin, tj. mi, tj. ja. ja posto trenutno ne mogu da placam sudije, iscimam par ljudi i hvala im za to sto mi pomognu, ali on sedi kuci i bole ga jaja da prelazi na drugi server... u svakom slucaju imali ste isti ping ako nista drugo... Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luka1337 Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 @ReMAX, nije fora da svakom bude sto manji ping, fora je da vam pingovi budu koliko toliko isti ili slicni, oboje ste igrali na 50ping, sto je sasvim solidno sa obzirom da je besplatan ulaz u ligu, a mak1 nema ni toliko servera a ni sudija da bi svima udovoljili, da si ti platio neki ufur pa i da kazes da je bilo nepravde, ali ovako nemas prava da se ljutis... GG svima Quote www.sk-gaming.com/member/lukans Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts