zole Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 (edited) turnir bi se igrao 1 dan 8 ekipa 2 grupe svako sa svakim 2 prolaze dalje , 1/2 bo3 i finale bo3 igraonica sadrzi 12 kompjutera .. za sad imam 4 ekipe 3 lokalne i Baja u mixu , iscimacu jos drugare iz NS(25cm) koji su osvojili prosli turnir da dodju pa ako je jos neko zainteresovan neka se javi moze na steam da me doda zoleSUM ili da mi se javi u inbox da se dogovorimo sve .... naknadno cu jos da okacim koliki ce ufur da bude i nagrade uplate po ekipi : 3000 , prvo mesto 14 000 , drugo mesto 5 000 za sad imam 5 ekipa i nisam sve obavestio tako da ako ima neko jos zainteresovan neka se javi sto pre :) Edited December 13, 2011 by zole of SUM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuReee Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 Srecno sa turnirom, dolazim da se napijem verovatno a za dotu me boli kobas :D:D:D samo napisi datum jer je slabo vidljiv ovo sto si napisao. DAKLE TURNIR JE 18.12.2011 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zole Posted December 12, 2011 Author Report Share Posted December 12, 2011 ma koji si pro organizator jbga ponovo bi ja sve napisao i ovako planiram da editujem jos kad vidim koliko uplate nagrade i sve to :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konjsvinjazaba Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 25cm ne postoji vec duze vreme, al evo i u zamenu prijavljujem ekipu dota dinosaurusi! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zole Posted December 15, 2011 Author Report Share Posted December 15, 2011 ok , znam za dinosauruse :) chivavu sam dodao na stim dogovoricu se sa njim :) a mozda si to i ti :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zole Posted December 16, 2011 Author Report Share Posted December 16, 2011 nista od turnira , malo ekipa se prijavilo uglavnom i one koje sam hteo da zovem presli na dotu2 nece da se cimaju + bajin mix ne moze ovaj vikend tako da nista od turnira.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts