Jump to content

WTS ACC

Miki

Recommended Posts

Kazzak

Sadasnji main -

Enha/Resto shaman ehna ilvl 382 equipped, a resto je ilvl 378. (PVE)

PvP full vicious enha set sa ruth offhandom, resto 4/5 ruth + oba ruth weapona

Meni najdraza titula koju ima je The Dragonslayer(ima inace 11 titula sto nije mnogo al ajde :D)

Trenutno je 6/7HC preNerfed u dobroj gildi koja progresuje na Ragnarosa (moze da se dogovori ostajanje u gildi)

Shaman ima 5845 achiv poena.

JC + Alchemy obe 525.

Na kazzaku se nalazi i DK forst/blood ocistio 7/7 normal odavno u istoj je gildi kao i shaman.

Ima jos dosta altova na Kazzaku manji lvl sa full lvling opremom za skoro svaku klasu.

Ravencrest

Na njemu je prosli main, Warrior (Fury/Arms, ali ima i full tanking opremu koja je ilvl 364)

Od Cate ima ociscen BoT, 23 titule, ilvl 366 PvE, i full vicious za PvP. Ima 8300 achiv poena ali uz malo rada nagura se na preko 8500. Poceo sam da mu radim Loremaster pa ce biti i jos vise.

ima preko 100 petova i trenutno 97 mountova, medju njima i Winged Guardian, 38 Exalted reputacija.

BS + JC obe 525.

Priest - holy/disc 364 PvE ilvl, ima i dosta PvP opreme. Klasican alt da se ubije vreme izmedju rajdova.

2900achiv poena.

Od ostalih tu su Mage/Druid/Rogue(sva tri imaju oko 360 pve opremu), Hunter malo slabiju opremu, Lock i Pala su sa najlosijom opremom oko ~346 (farmovasmo buraz i ja do iznemoglosti gear:D).

Na kazzaku ima ~60k golda, na Ravencrestu ima oko ~90k golda (postrosio sam preko 40k juce na neke mountove glupave i jos mi fali do 100 :D).

Inace svaki char ima dosta opreme u banci, Hunter ima one man guildu ako zatreba prostora za stvari.

Acc nikad nije hakovan, niti je dobijen warn. Vezan je za authenticator sto preporucujem i kupcu isto. Imam sq/kutije sve (osim cate) itd. Acc je uplacen jos mesec dana i odradjen je annual pass pa ako neko planira aktivno da igra dobice i Diablo 3.

Od zamena me ne zanima neki drugi acc, ali moze neki mobilni telefon, konzola ili tako nesto :D.

Ponudite nesto na PM (ili bilo kakve dodatne informacije ako trazite) pa cemo se dogovorimo, ne zelim da uzmem ne znam koje pare ali necu ga prodati po nekoj smesnoj ceni pa makar trulio frozen :P.

Edited by Miki

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...