Kekic Posted November 13, 2011 Author Report Share Posted November 13, 2011 Ovako stoje stvari, Znaci ne postoji lan mode za fifum,sto znaci da ce turnir biti odigran u online mode-u.A to znaci da ce nam trebati 10 najmanje CD key-a i origin account-a kako bi napravili ovaj turnir.E sada me interesuje koliko vas ima original i ko je spreman da da CD key,a nas 5-6 smo vec spremni za to. Nece biti zloupotrebe ili kradje cd key-a ili slicno,pokusavamo ovo da izvedemo posto ne postoji drugi nacin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Zasto pravis na PC-u uopste? :) soni,xbox, nema potrebe za dodatnim cimanjem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kekic Posted November 13, 2011 Author Report Share Posted November 13, 2011 Opusteno,instalirace se pirat i bice 1vs1 mode na pc-u(Kick off modE) ionako nema velike razlike. Zato sto je za ps3 potrebno mnogo vise sredstava :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiFa PLaYeR Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Good luck :D Quote @quakenet.org #team-serbia Aloha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kekic Posted November 15, 2011 Author Report Share Posted November 15, 2011 U roku od nedelju dana cemo znati sve detalje :)) ajmo samo se javljajte :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neka.bg Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Ja sam za, ali mi se ne svidja sto bi se igralo na kompu...Bar sto se mene tice koji igram na konzoli (sony) vidim veliki zaostatak u igri, ali ako odlucite da se pika no kompu, ja sam za svakako... pozzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiFa PLaYeR Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Na kompu mislim da ne moze vise, nema LAN deo... ima dve opcije ili ONLINE (original igra) ili Sony-konzola (sto je najprakticnije). Pozdrav Quote @quakenet.org #team-serbia Aloha Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Jedan komp, dva joypada, dva coveka > kick off > exhibiton match > play game. Prestanite da se proseravate. Ti Pedja prvi, o veliki organizatoru Fifa turnira. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kekic Posted November 21, 2011 Author Report Share Posted November 21, 2011 Sutra treba da razgovaram sa par igraonica,pa vam javljam sta je bilo...za ps3 treba mnogo veci ufur da bude,a za pc manje...a i brze ide na pc-iju po ovom sistemu kao sto je lesko napisao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiFa PLaYeR Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Jedan komp, dva joypada, dva coveka > kick off > exhibiton match > play game. Prestanite da se proseravate. Ti Pedja prvi, o veliki organizatoru Fifa turnira. :D Nja nja :D Moze i tako xD gl and hf Quote @quakenet.org #team-serbia Aloha Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 ne kapiram jel ce svako posebno donositi joy ili kako? pitam zbog problema sa desnim analogom :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 mozda bih igrao. ako ne, mogao bih da pozajmim rebi origin acc. ako vam je toliki problem :) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 ili pozajmi meni da igram malo od gajbe? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reba Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 ili pozajmi meni da igram malo od gajbe? :D ili mozda 100% ne? :DD Quote Final - 25 May 2005 20:45 (local time) - Atatürk Olimpiyat Stadium - Istanbul MILAN 3-3 LIVERPOOL (Maldini 1', Crespo 39', 44') (Gerrard 54', Šmicer 56', Xabi Alonso 60') Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 haha dao sam drugu djoletu da se igra malo. posto meni fifa radi uzasno u poslednje vreme. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 ne znam samo zasto bi bio tolko veci ufur ako se igra na soniju? ovamo u igraonicama kod vuka pravimo turnire u pesu svake dve nedelje vec nekoliko godina i uvek bude bar 20 ljudi..daju po 500 din od cega ~ pola ode igraonici za sate a pola u dzep pobednika i finaliste.. tako ti je najprakticnije veruj mi..a i najefikasnije..turnir se u proseku zavrsi za oko 5 sati sa 25-30 ucesnika.. inace dosao bih..ovo je prvi put za 11 godina da moram reci da je fifa ispred pesa i da je igrivija..i to dosta.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 pravite u pes bice dosta ljudi takodje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kekic Posted November 25, 2011 Author Report Share Posted November 25, 2011 Sto se mene tice moze i taj ps3,samo da se napravi turnir,medjutim mislim da je trenutno vise igraca na pc-iju bar koliko vidim. Do prvog decembra ce se znati hoce li biti turnira ili ne,posto ja pokusavam da ostvarim neki kontakt sa par kompanija da bi malo napravili ovo ozbiljnije... Sto se tice ps3 pola para ode na vreme,upravo zato pokusavamo da napravimo na pc-iju iz razloga da nagrade budu sto vece,a da se ne da mnogo para igraoni...A sigurno bi na PC jos dobili popust,sto znaci da bi nagrada samo bila vec..Mislim da je 600-700 skroz korektno i potrudicemo se da sistem bude takav da pruza sto vise utakmica jednom igracu.Nista,javljam dalje,wish me luck :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neka.bg Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 Ima li nesto od turnira? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts