Kekic Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 Pozdrav svima, Resio sam da otvorim ovaj topic,da vidim otprilike koliko ljudi igra fifu i da vidim koliko ljudi bi doslo na turnir ako bi bili u mogucnosti da napravimo isti... Tako da,pisite i pitajte pa da vidimo da li mozemo nesto da napravimo!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 igrao bih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurotresin@ Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 (edited) ja cu sutra da uzmem igru pa da vidim kako ide :) mozda bih dosao Edited November 12, 2011 by Kure. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kekic Posted November 13, 2011 Author Report Share Posted November 13, 2011 Cekamo nekih 20 dana da vidimo koliko bi bilo nas raspolozenih,i onda da krenemo u realizaciju...Kad bi bilo makar 16 igraca(najmanje),mada moze da bude i mnogo vise...U najgorem slucaju 16 igraca,2 grupe po 8 i da igramo :))) 7 zagarantovanih meceva + da iz svake grupe prodje po 4 igraca....Eto,to su neke moje ideje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joko_ Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 +1 :) Lepa ideja , fifa se igra u celom svetu godinama a kod nas kao u kamenom dobu ... ajmo kaman turnir !!!Super ideja da se igra sto vise mecheva da bude interesantno :D Quote www.tabrate.com visit us :) LET'S PLAY FOOTBALL ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reba Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 +1 ako me stavite sa Leskom u grupu :D Quote Final - 25 May 2005 20:45 (local time) - Atatürk Olimpiyat Stadium - Istanbul MILAN 3-3 LIVERPOOL (Maldini 1', Crespo 39', 44') (Gerrard 54', Šmicer 56', Xabi Alonso 60') Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 prejak sam Rebicu! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROSONER91 Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Dosao bih i ja 100% a mozda i par ortaka, samo me zanima kakva bi bila pravila sto se gameplay-a tice jer odavno nisam u toku pa ne znam sta se fura (ja i ortaci igramo sve na defaultu :D). Inace, stvarno super ideja, jer se ne secam da je od onog wcg-a od pre 2-3 godine odrzan ikakav turnir.pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 tek sad vidim, dosao bih rado. mozda dovedem jos jednog drugara. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kekic Posted November 13, 2011 Author Report Share Posted November 13, 2011 Sto se tice pravila bila bi kao i svuda sto se igra...Nista specijalno,znaci sve u normali....Drago mi je sto se interesujete,mislim da bi bilo zaista lepo da napravimo nesto,jer dugo nije bilo turnira,a bilo bi sigurno kako treba...Samo se javljajte,sto vise to bolje :) Ako imate neke predloge ili nesto drugo,slobodno napisite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Igrao bih i ja, mada naravno zavisi od termina. Gde bi se odrzavao turnir uopste? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kekic Posted November 13, 2011 Author Report Share Posted November 13, 2011 Kao sto sam i napisao cekamo da vidimo koliko bi ljudi htelo da dodje na turnir itd...A ja bi se iscimao i pokusao da ubedim ljude iz kgb-a da organizujemo,jer mislim da bi oni bili voljni da organizuju isti...U roku od 20 dana bi krenulo da se organizuje sve...Samo cekam da vidim koliko je igraca spremno.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROSONER91 Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Sto se tice pravila bila bi kao i svuda sto se igra Jel nije problem da postavis neki link ka tim pravilima. Zanima me najvise zbog paseva, centarsuta, suteva (da li se igra na manual ili assisted). A sto se tice igraca videcu ja da postavim link ka ovoj temi na jednom drugom forumu jer mislim da i tamo ima igraca koji bi bili zainteresovani da igraju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kekic Posted November 13, 2011 Author Report Share Posted November 13, 2011 Jel nije problem da postavis neki link ka tim pravilima. Zanima me najvise zbog paseva, centarsuta, suteva (da li se igra na manual ili assisted). A sto se tice igraca videcu ja da postavim link ka ovoj temi na jednom drugom forumu jer mislim da i tamo ima igraca koji bi bili zainteresovani da igraju. - Game Type: ONLINE LEAGUE - Team Level: Any - Half Length: 6 mins - Controls: any - Game Speed: NORMAL - Squads: ONLINE - Defending: TACTICAL evo ovo su ESL pravila,tako bi bilo i na turniru,mozda sa nekim izmenama...Sto se tice cross-a sve bi bilo vrv assisted.Stavi ovde taj tvoj link pa i da tamo napisem topic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROSONER91 Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 evo ovo su ESL pravila,tako bi bilo i na turniru,mozda sa nekim izmenama...Sto se tice cross-a sve bi bilo vrv assisted.Stavi ovde taj tvoj link pa i da tamo napisem topic. Evo ti linkovi ka fifinim temama na 2 sajta http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=71110&page=68 http://forum.benchmark.rs/showthread.php?260522-FIFA-2012/page22 Mislim da mozes slobodno da postujes u temama sto se tice turnira, ali ako hoces mozes i poseban topic da otvoris Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kekic Posted November 13, 2011 Author Report Share Posted November 13, 2011 Ajde majke ti napisi tamo ili napravi topic u istom fazonu kao i ja ovde,posto mi nesto baguje (AKO TI NIJE PROBLEM :) ) bio bi ti zahvalan... Znaci da vidimo koliko bi igraca bilo,i posle je lagano :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 igraooo bih :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kekic Posted November 13, 2011 Author Report Share Posted November 13, 2011 trn siri dalje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 pa najvise sto mogu da prosirim je po drustvu, bilo bi i ovde sigurno 2/3 koji bi dosli uz mene :) bitno je samo da vidis gde bi kako bi, ljude nije tesko naci vidis i sam da postoji zelja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kekic Posted November 13, 2011 Author Report Share Posted November 13, 2011 Verovatno bi u kgb-u napravili turnir ili u jednoj od igraonica kod vukovog spomenika...Dosta ljudi poznajem dole,i najmanji mi je problem da pokrenem ovo,samo ne zelim ako nece niko :( ali vidim da ljudi imaju zelju,tako da cu sutra otici da vidim kakvo je njihovo misljenje oko ovoga.Ali 90% da ce biti.Ja sam za period,recimo period decembra...Drago mi je da mozes da dovedes dosta ljudi,znaci polako ali sigurno napredujemo :)Sredina decembra,ili kako ljudima odgovara,jedan vikend :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 das par termina na poll, lako se to sredi, prosiricu i ja po par foruma kada pocnu prijave, ako ti treba nekakva pomoc oko organizacije a da je u mojoj moci cimni slobodno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kekic Posted November 13, 2011 Author Report Share Posted November 13, 2011 Hvala ti puno,dakle ja sutra pocinjem pregovore,a termine pustam nakon zavrsetka...Taman da se jos igraca zainteresuje,ne bi da zurim,makar 2-3 nedelje da traju prijave :) Svaka pomoc je dobrodosla :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROSONER91 Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Ajde majke ti napisi tamo ili napravi topic u istom fazonu kao i ja ovde,posto mi nesto baguje (AKO TI NIJE PROBLEM :) ) bio bi ti zahvalan... Znaci da vidimo koliko bi igraca bilo,i posle je lagano :) Nema problema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kekic Posted November 13, 2011 Author Report Share Posted November 13, 2011 Sledece pitanje koje glasi: KOLIKO VAS IMA ORIGIN ZA FIFU,I KAKO INACE IGRATE JEDAN IZMEDJU DRUGOG ONLINE,POSTO JE PREKO GAMERRANGEREA NEMOGUCE..>??? DA LI IGRATE PREKO KICK-OFF-a ILI KORISTITE ONLINE MODE? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurotresin@ Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 ja danas uzeo moram ad smaram rebu ovih dana da mi pokaze kako i sta :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts