baltam0s Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Cale instalirao sedmicu na racunaru pre neka 2-3 meseca i posle mesec dana, kada je poceo da ga smara za aktivaciju ja odradimo to daz loaderom. i sljaka tako neko vreme fino, i prekjuce, posto 4 dana nije palio komp, zatekne sve ikonice koje iole imaju veze sa windowsom(u smislu da su dosle kao deo prvobitne instalacije i slicno) kao da ne postoje. notepad, windows explorer i slicno, zatim nece da otvori nijedan novi fajl snimljen na desktop... ima svega 10 aktivnih procesa, nece stinger da otvori, avast cuti... zvuk je po defaultu mjutovan(iako se sve cuje), windows firewall je ugasen... meni lici na neku viruscinu, ali sta znam, rekoh da pitam da li je neko imao slicne nedaci ili zna o cemu se radi. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeDooM Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Meni se cini da je nestao rundl32.exe tj da ga je pojeo neki virus ili slicno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts