iAN Posted November 18, 2011 Author Report Share Posted November 18, 2011 Mozda je bolje da se u toj lan zavrsnici nadju 16 ekipa, a ne 8. :) razmatrali smo i to, ali smo odlučili da ostane ovako iz razloga što 16 ekipa u igraonici sa 20 računara zahteva 2 dana, a to ne odgovara ekipama koje nisu iz Beograda :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 Ne znam bas da zahteva 2 dana, ali sigurno jedan ceo :) No dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SRRRBOOO;MB Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 slazem se sa kassadom da ufur bude 3k,i ako ufur bude 3k da se obavezno u grupama igra bo3 :) gl kad ce poceti tur ? :) Nikola ne seri ekipa fubr prijavljena , gl svima :DD Stevo ,!, @ tema ... GL sa tur... Quote SCUMBAG team Link to comment Share on other sites More sharing options...
iAN Posted November 19, 2011 Author Report Share Posted November 19, 2011 molio bih ekipe koje su ozbiljno shvatile ovo da ostave steam id-jeve i custodije na forumu ( www.e-frag.net/forum) kao i da sto pre je moguce uplate ucesce. uplatnicu imate u prvom postu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 (edited) pocele su ekipe da uplacuju, samo da podsetim da slot vam nije osiguran dok ne uplatite, ko prvi uplati igra... Edited November 19, 2011 by mak1. Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
cofika Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 gl sa turom pucamo se ;) Quote NEVENA ZAUVEK U SRCU <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dARK_ Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Pa jel i jedna ekipa uplatila ? Quote Ma kakav all day, all night. U nas se to kaže po vazdan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 da polovina ekipa, u toku ove nedelje ce ostatak... Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luka1337 Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Dps lineup promeni u sasha kojaN1 boss djolence TBA Quote www.sk-gaming.com/member/lukans Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Dps lineup promeni u sasha kojaN1 boss djolence TBA Da menjam nick :) ? Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOJAN1 Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Dps lineup promeni u sasha kojaN1 boss djolence TBA dobar je lineup od dps-a opusti se :D Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
iAN Posted November 21, 2011 Author Report Share Posted November 21, 2011 taj lineup mi je sale dao, ne vidim u cemu je problem :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boss_ns1 Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Da menjam nick :) ? dobar ti novi nick :D Quote <------------- THE BEST Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luka1337 Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 reko mi boss na stimu da postavim ovaj line up, samo radim sta mi je receno ili sam lose shvatio Quote www.sk-gaming.com/member/lukans Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 ocigledno si lose shvatio :))) Nema veze :)) Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
l0lz. Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Hahahah, 8 ekipa se nalazi u lanu pred kraj ? Pa cekaj, odmah se zna ko ce da bude u toj zavrsnici. Sve ove ekipe sto su se prijavile su mahom onlajn. Mislim da bi trebalo da igraju 16 ekipa a ne 8. Turnir sa 16 ekipa na 10 racunara se igra od 9 do 3h ujutru. Bar su se tako igrala zadnja 4 turnira na kojima sam bio. Pitaj danca, kidea i strn-a. Oni su imali iste slucajeve. Ja iskreno mislim da bi trebalo da 16 ekipa idu u lan, turnir bi se lagano zavrsio do 23h maximum ukoliko pocne oko 9 - 10 ujutru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dARK_ Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Hahahah, 8 ekipa se nalazi u lanu pred kraj ? Pa cekaj, odmah se zna ko ce da bude u toj zavrsnici. Sve ove ekipe sto su se prijavile su mahom onlajn. Mislim da bi trebalo da igraju 16 ekipa a ne 8. Turnir sa 16 ekipa na 10 racunara se igra od 9 do 3h ujutru. Bar su se tako igrala zadnja 4 turnira na kojima sam bio. Pitaj danca, kidea i strn-a. Oni su imali iste slucajeve. Ja iskreno mislim da bi trebalo da 16 ekipa idu u lan, turnir bi se lagano zavrsio do 23h maximum ukoliko pocne oko 9 - 10 ujutru. Pa brate ovo ti je liga online nije tur. tako bi se tih 16 ekipa cimalo citav dan a pogotovu neke ekipe sto nisu iz BG,najbolje je 8 ekipa lan i cao Quote Ma kakav all day, all night. U nas se to kaže po vazdan Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme.sale Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 extra bi bilo "top16" da odigraju lan na 20 masina :D volim da pucam pare po beogradu TUDJE naravno :D Quote detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
iAN Posted November 21, 2011 Author Report Share Posted November 21, 2011 IZMENA SISTEMA TAKMICENJA: GRUPE SE IGRAJU ONLINE, OD OSMINE FINALA LAN ZAVRSNICA dakle top 16 ekipa u lanu, osmina ce se igrati bo1 (klasicno banovanje mapa) Editovan prvi post vezano za lan zavrsnicu. Jos jednom napominjem uplate su do 25. Prve 32 ekipe koje uplate igraju, kao sto vidite prijavljeno je oko 40 ekipa, znaci po vas je dobro da sto pre uplatite ucesce! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Bravo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIGY Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 (edited) I neko proputuje npr 300km-a da bi igrao u osmini bo1?Zasto ne double bracket bar... Edited November 21, 2011 by trigz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iAN Posted November 21, 2011 Author Report Share Posted November 21, 2011 I neko proputuje npr 300km-a da bi igrao u osmini bo1?Zasto ne double bracket bar... trigy prvo sto sam gledao je da uguram turnir u 1 dan. Sa bo1 moze da se stigne na 20 kompova koliko je planirano, vec sa bo3 bi se finale igralo pred zoru ili eventualno oko 4 ujutru. kontam ja da vama iz nisa to nije isplativo, ali turnir uopste nije planiran sa double bracketom, isto tako bi bilo da ste izgubili u 1/4 finalu bo3... Svaka sugestija je okej, ali ovde zaista ne vidim kako da vam izadjem u susret. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIGY Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Pa iskreno,onda bi trebao da ostavis da bude ipak 8 ekipa u lanu,jer nema poente da se putuje za jednu mapu.Ipak je to zavrsnica,bo3,8 ekipa i to je to.Razmisli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kGk.lazin Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Pa sad si pojeo govno :) Trebao si jednostavno da ostavis onako kako si i zamislio na pocetku , i to je to , zato sto ce uvek nekome nesto smetati. Slazem se sa trigy-em da ce lan zavrsnica sigurno biti bolja sa 8 ekipa , ali kako ti hoces :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 I sta je tu onda zanimljivo za ove ostale ekipe koje su se prijavile? Da daju 3 soma da bi vas 8 igralo u lanu.. Sta gledate svoju bulju samo? Ovako ce biti/bi bilo sigurno zanimljivije, a i ostale ekipe bi mogle doci do "izrazaja". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts